Supportersinfo Willem II - Jong AZ
Fotografie door
Jules van Iperen & Willem II Media

Vrijdagavond speelt Willem II thuis tegen Jong AZ. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in een vol Koning Willem II stadion. Hier lees je alle belangrijke informatie voor deze wedstrijd.

Kom op tijd
Vanaf 18.30 uur is het terrein rondom het stadion geopend. Vanaf dan ben je welkom om alvast met supporters vooruit te blikken op de wedstrijd. De Tricolores spelen in een volledig uitverkocht Koning Willem II stadion. Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters raden we iedereen aan om op tijd naar het stadion af te reizen.

Iedere wedstrijd je sjaal mee
Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren! Sinds de wedstrijd tegen Roda JC zorgen de sjaaltjes bij elke thuiswedstrijd voor een prachtige sfeer. Daarom wederom de oproep: neem je sjaal mee naar alle resterende wedstrijden van Willem II dit seizoen.

Reünie Oude Glorie
Gedurende het seizoen organiseert de Oude Glorie van Willem II verschillende activiteiten voor leden. Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – Jong AZ zal er in de businessclub een reünie plaatsvinden van de Oude Glorie. Tijdens deze wedstrijd zijn er ongeveer 100 oud-spelers en oud-werknemers van Willem II aanwezig. Lees hier alle informatie over Oude Glorie.

Flesje Trappen
Willem II en Vrumona zijn al jarenlang als partners aan elkaar verbonden. Vrijdagavond verzorgt de frisdrankfabrikant tijdens de rust Willem II – Jong AZ een rustactiviteit. Eerder dit seizoen konden supporters in het stadion tijdens de rust al genieten van pannavoetbal en latje trap, maar nu volgt 'flesje trappen'.

Vanaf het zestienmetergebied moet er een flesje van de lat getrapt worden. Uit het stadion mogen vijf supporters uit verschillende vakken een poging wagen om een fles van de lat te schieten. De deelnemers maken kans op € 100,- tegoed voor de horecapunten in het stadion. De deelnemers vertegenwoordigen allemaal hun eigen vak. In het winnende vak worden ook nog vijf sjaals gegooid door de winnaar.

Rijd mee naar Willem II
Reis jij met de auto naar het Koning Willem II stadion en heb je nog een plekje over? Bied je reis dan aan via de onderstaande link. Ook supporters die nog vervoer naar de wedstrijd zoeken kunnen via onderstaande link zien of er nog plekken beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van Slinger maak je de reis niet alleen veel gezelliger, maar ook veel duurzamer en goedkoper. 

Bierstrasse
In samenwerking met klein café Van Horen Zeggen en café de Boekanier organiseert Stichting KingZine op vrijdag 12 april voorafgaand aan de de wedstrijd Willem II - Jong AZ de jaarlijkse Willem II Bierstrasse in de Stadhuisstraat. Tussen 16.00 uur en 19.00 uur zal in het Stadhuisstraatje de voorbeschouwing alvast beginnen.

Afbeelding
schermen

Led-schermen
Op 3 en 4 april zijn de oude scorebordschermen in het Koning Willem II stadion vervangen door twee nieuwe, duurzame, energiezuinige led-schermen. De gehele oude constructie maakte plaats voor een op maat gemaakt stalen frame. Het volledige nieuwsbericht lees je op onze website.

Robey Mega Sale
De kortingen van de Robey Mega Sale zijn verhoogd op de trainingscollecties, maar vanaf nu profiteer je ook van korting op het uittenue. Supporters profiteren gedurende de sale van aantrekkelijke kortingen tot het einde van het seizoen of zolang de voorraad strekt. Scoor jouw favoriete items met in de fanshop of direct online! De fanshop is voorafgaand aan de wedstrijd met Jong AZ geopend vanaf 18.30 uur.

Voor de thuisblijvers
Mocht je geen wedstrijdticket bemachtigd hebben, dan kun je de wedstrijd live volgen via STAR Channel. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 19.55 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag. 

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons Matchcenter.

Bericht delen