Supportersinfo Willem II – PEC Zwolle
Fotografie door
Toin Damen, Geert van Erven

In februari geen genoeg gekregen van al die thuiswedstrijden? Vrijdagavond mag je weer! Wat je moet weten voor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, dat lees je hieronder. 

Bijna volle bak

We worden natuurlijk het allerliefst gesteund door een uitverkocht huis en het ziet ernaar uit dat dat gaat lukken. De korte zijde is volledig uitverkocht. Voor de vakken G en H zijn nog enkele tickets te krijgen. De meeste vrije plekken vind je op EreNoord en EreZuid. Direct naar onze Online Ticketshop? Klik hier

Ons vuurwerk is voldoende!

Samen met jou maken we er graag weer een prachtige voetbalavond van. Voor de zesde keer op rij thuis winnen, daar gaan we voor! Om de avond spectaculair te beginnen steekt een professioneel bedrijf vanaf het veld legaal vuurwerk af. Zoals je eerder dit seizoen hebt kunnen zien, ziet dat er schitterend uit. Neem géén eigen vuurwerk mee. Dat is verboden, kan jou en ons een flinke boete opleveren en het kan vanwege de voorwaardelijke straf zelfs leiden tot een wedstrijd met een lege KingSide. Dat wil je al die KingSiders en het team niet aandoen, toch?! 

Afbeelding
vuurwerk

Robey Mega Sale

Sinds vorige week scoor je in de webshop en fanshop kortingen van 25 tot 40%! Op welke kleding je welke korting krijgt? Dat lees je hier. De actie loopt zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang hè! 😉 

Afbeelding
RMS

De eerste keer? 

Maak je vrijdagavond jouw debuut in ons Koning Willem II stadion? Dan leggen we dat graag voor je vast. Deel via Twitter, Facebook of Instagram een foto van jou in ons stadion met de hashtag #MijnTricoloresDebuut en ontvang een mooi aandenken aan jouw eerste keer Willem II! 

We wensen je vrijdag een plezierige avond bij Willem II – PEC Zwolle! 

Bericht delen