Supportersinfo Willem II - RKC Waalwijk
Fotografie door
Jules van Iperen

Willem II ontvangt zondagmiddag RKC Waalwijk in een vol Koning Willem II stadion. De publiekvakken voor het thuisduel tegen RKC zijn volledig uitverkocht, er zijn slechts nog enkele business seats beschikbaar op de eerste verdieping. Het bezoekende team uit Waalwijk is op dit moment hekkensluiter van de Eredivisie. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze thuiswedstrijd.

Kom op tijd
Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters is het advies om op tijd af te reizen naar het Koning Willem II stadion indien mogelijk. Het stadion opent om 13.00 uur de deuren en met de getroffen maatregelen is de toegangscontrole er beter op ingericht om iedereen op tijd binnen te krijgen.

Afbeelding
Instroom WILRKC

Voorprogramma
Stadionspeaker Pim Smolders en de herstellende Niels van Berkel blikken aan de rand van het veld vooruit op Willem II – RKC Waalwijk. De verdediger, die bezig is met zijn revalidatie, deelt zijn inzichten over de wedstrijd en geeft een update over zijn revalidatie. De voorbeschouwing start rond 13.30 uur.

Tijdswijziging Willem II - PSV
Door de Europese verplichtingen van PSV is de wedstrijd tegen de Eindhovenaren, oorspronkelijk gepland voor zaterdag 28 september om 21.00 uur, vervroegd naar 16.30 uur. Meer informatie over de wedstrijdwijzigingen voor het najaar vind je hier.

Opwaarderen betaalkaart
Supporters die nog gebruik maken van hun betaalkaart, kunnen deze vóór de wedstrijd opwaarderen bij supporterscafé D’n Beitel.

Voor de thuisblijvers
De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden op ESPN 1, de voorbeschouwing start rond 14.00 uur. De wedstrijd, die onder leiding staat van scheidsrechter Bas Nijhuis, is uiteraard ook te volgen via Willem II Radio. 

Voor het laatste nieuws voor, tijdens en na de wedstrijd tegen de Geelblauwen kun je terecht in ons Matchcenter op de website.

Tot zondagmiddag!

Bericht delen