Supportersinfo Willem II - Roda JC
Fotografie door
Geert van Erven / Toin Damen

Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren. Dat is waar we vrijdagavond in het thuisduel met Roda JC voor gaan! In het Koning Willem II stadion, waar om 20.00 uur de aftrap is, kunnen de Tricolores een belangrijke slag slaan in de strijd om promotie. Je leest hier alle belangrijke info voor deze kraker met de nummer twee van de competitie.

Afbeelding
Sjaal

Vol huis
De mannen van Peter Maes worden vrijdagavond gesteund door een vol huis, de publiekstribune is volledig uitverkocht. Op de zakelijke tribune zijn de allerlaatste business seats verkrijgbaar.

Kom op tijd
Vanwege de komst van de ruim 14.000 rood-wit-blauwe supporters, raden we aan om op tijd naar het stadion toe te komen. Vanaf 18.30 uur openen de stadionpoorten om alvast in de stemming te komen en samen met mede-supporters vooruit te blikken op de wedstrijd.

Heel het stadion een sjaal
Na de wedstrijd Willem II tegen ADO Den Haag afgelopen vrijdag is de verkoop van onze unieke sjaals, ontwikkeld in samenwerking met onze fanatieke supporters, van start gegaan. Deze sjaals zijn ontworpen met één doel: het creëren van een onvergetelijke sfeer in het stadion voor de aankomende wedstrijd tegen Roda JC. Het grootste deel van de voorraad is reeds verkocht. Vrijdag is er nog een beperkte voorraad te koop bij café 't Laar en voor sponsoren in de entreehal van het hoofdgebouw. Afhankelijk van de voorraad zijn er vóór de fanshop ook nog sjaals te koop bij de marktkraam. Bij de fankar kun je jouw bestelde sjaal afhalen indien je daar bericht van hebt ontvangen. Wil je de drukte voor zijn? De fanshop is overdag regulier van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Afbeelding
Stadion sjaal

Robey Mega Sale van start
Deze week is de Robey Mega Sale gestart. Supporters profiteren gedurende de sale van aantrekkelijke kortingen op de trainings-, presentatie- en warming-up collectie tot het einde van het seizoen of zolang de voorraad strekt. Scoor jouw favoriete items met korting in de Willem II Fanshop of direct online!

Supporters x Team El Jackson
Tijdens de rust gaan zes supporters het opnemen tegen de pannavoetballers van Team El Jackson. De deelnemers proberen de getalenteerde voetballers te verslaan in een 1-tegen-1 duel. Blijf jij op je plek om jouw mede-supporters aan te moedigen?

Bied mee op wedstrijdshirts
Wil jij kans maken op een gesigneerd en gedragen wedstrijdshirt van jouw favoriete Willem II'er? Dan is dit je kans! Bied vanaf de aftrap mee via MatchWornShirt en bemachtig jouw rood-wit-blauwe shirt. De gehele opbrengst van deze veiling gaat naar Willem II Betrokken.

Niet in het stadion?
Mocht je geen wedstrijdticket bemachtigd hebben, kun je de wedstrijd live volgen via ESPN 3. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 19.55 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons matchcenter.

Tot vrijdag!

Bericht delen