Supportersinfo Willem II - SC Telstar
Fotografie door
Geert van Erven & Toin Damen

Vrijdagavond 10 mei staat de slotwedstrijd van het seizoen 2023-2024 op het programma. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in een uitverkocht Koning Willem II stadion tegen SC Telstar. Vorige week lukte het de Tricolores al om promotie naar de Eredivisie veilig te stellen, komende vrijdag krijgt Willem II de kans om kampioen te worden van de Keuken Kampioen Divisie. Je leest hier alle belangrijke informatie over de laatste wedstrijd van het seizoen.  

Uitverkocht huis
Het Koning Willem II stadion zal komende vrijdag volledig gevuld zijn. Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters raden we iedereen aan om op tijd naar het stadion af te reizen. Het stadion is vanaf 18.30 uur geopend. Vanaf dan ben je welkom om samen met medesupporters toe te leven naar het kampioensduel.

Max Svensson op de sokkel
Tegen FC Dordrecht speelde Max Svensson zijn honderdste officiële wedstrijd voor Willem II. In Dordrecht kwam hij in de 75e minuut in de ploeg voor Amine Lachkar. Zijn naam wordt daarom toegevoegd op de sokkel onder het standbeeld van Jan van Roessel. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Telstar wordt er stilgestaan bij deze mooie mijlpaal.

Afbeelding
Tilburg Tifosi

Collecte Tifosi
Voor de wedstrijd tegen SC Telstar wordt bij alle toegangspoorten gecollecteerd voor Tilburg Tifosi. Al ruim 20 jaar zorgt deze fanatieke supportersgroep voor prachtige spandoeken en sfeeracties in het stadion. Met de opbrengst van de geldinzameling kan Tilburg Tifosi komend seizoen weer nieuwe sfeeracties organiseren. Wil je direct aan Tilburg Tifosi doneren? Klik hier of maak een bedrag over naar rekeningnummer NL 06 RABO 0358 3819 67 ten name van Stichting Tilburg Tifosi en onder vermelding van ‘Collecte 2024’. 

Team El Jackson
De leden van Team El Jackson zullen vrijdagavond in de rust van Willem II - SC Telstar een freestyleshow verzorgen in de middencirkel. Deze freestyleshow zal de grootste show worden van het seizoen. Een mooie manier om het seizoen af te sluiten dus. 

Vuurwerkshow 
Aankomende vrijdag lopen de spelers het veld op onder begeleiding van een rood-wit-blauwe vuurwerkshow om de kampioenswedstrijd letterlijk met een knaller in te luiden. We vragen alle supporters om géén eigen vuurwerk mee naar het stadion te nemen. Dit zorgt namelijk voor vervelende consequenties voor de club en hiermee breng je je medesupporters in gevaar.

Gouden Schilden
Afgelopen vrijdag heeft de selectie van Willem II het Zilveren Schild in ontvangst mogen nemen vanwege de promotie naar de Eredivisie. Naast deze prijs voor de selectie maken er ook nog drie Willem II'ers kans op een individueel Gouden Schild vanwege hun prestaties in het seizoen 2023-2024. Peter Maes maakt kans op de titel 'beste trainer' van de Keuken Kampioen Divisie. Ringo Meerveld komt in aanmerking voor 'beste talent' en Joshua Smits kan de 'beste keeper' van het seizoen worden. Stemmen in al deze categorieën kan via deze link.

Stuur jouw Willem II moment in
Bud roept alle supporters op hun mooiste Willem II moment van het seizoen in te sturen. Het einde van het seizoen zat vol talloze mooie herinneringen. Het zou zomaar kunnen dat het mooiste Willem II moment van het seizoen nog moet komen. Daarom is de actie verlengd tot en met woensdag 15 mei. Stuur voor woensdag 15 mei een foto van jouw mooiste moment in en maak kans op een mooie prijs. Klik hier voor de actievoorwaarden en upload direct jouw foto. Geen 18, geen alcohol.  

Samen naar de Heuvel merchandise
Na de overwinning op FC Dordrecht lanceerden we speciaal voor de promotie een 'Samen naar de heuvel'-shirt en -sjaal. Deze items zijn voor respectievelijk € 20,- en € 10,- euro verkrijgbaar. Ook het uitshirt, waarin Michael de Leeuw de gelijkmaker binnenkopte afgelopen vrijdag, is momenteel nog verkrijgbaar in de fan- en webshop met 20% korting. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Telstar is de fanshop geopend vanaf 18.30 uur. Verder is de fanshop vrijdag geopend tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Shop jouw favoriete items in de fanshop of direct online

Bericht delen