Supportersinfo Willem II - Sparta Rotterdam
Fotografie door
Toin Damen

Zaterdagavond 31 augustus staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Sparta Rotterdam is de tegenstander. Kan de ploeg van Peter Maes de ongeslagen reeks voortzetten in eigen huis? Hier lees je alle belangrijke informatie over de wedstrijd Willem II – Sparta Rotterdam.

Aanpassingen
Binnen de club werkt iedereen hard om de noodzakelijke verbeteringen voor de korte- en lange termijn te realiseren. We hebben naar jullie feedback geluisterd en een aantal aanpassingen doorgevoerd. Lees hier meer over de wijzigingen op het gebied van bewegwijzering, doorstroom en horeca.

Kom op tijd
Het Koning Willem II stadion is zaterdag weer goed gevuld. Er zijn slechts nog enkele tickets te koop in de Willem II Ticketshop. De KingSide is zaterdag, vanwege de door de KNVB opgelegde straf, helaas gesloten en blijft dus leeg gedurende de wedstrijd.

Afbeelding
Instroom visual

Het stadion opent om 19.00 uur en het advies is om op tijd af te reizen naar het stadion indien mogelijk. De doorstroom via de nieuwe toegangspoorten heeft de volle aandacht van de club. Met de getroffen maatregelen is de toegangscontrole er beter op ingericht om iedereen op tijd binnen te krijgen.

Omdat ook supporters moeten wennen aan de tourniquets en het aanbieden van een ticket nog niet altijd vlekkeloos verloopt, is hieronder een instructievideo te zien, om goed voorbereid naar het stadion te komen. Zo zorgen de getroffen maatregelen én een goede voorbereiding voor een voorspoedige doorstroom.

Voorprogramma
Stadionspeaker Pim Smolders en de revaliderende Erik Schouten blikken aan de rand van het veld vooruit op de wedstrijd Willem II – Sparta Rotterdam. De verdediger die hard op de weg terug is, laat zijn licht schijnen over de wedstrijd tegen de Kasteelheren. De voorbeschouwing start rond 20.10 uur. 

Plattegrond Koning Willem II stadion
Om te zorgen dat je bij de juiste ingang staat, is hieronder de plattegrond van het Koning Willem II stadion te zien. Check goed welke ingang op jouw toegangsbewijs vermeld staat. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Afbeelding
Stadion

Niet in het stadion?
Het duel wordt live uitgezonden via ESPN 2. Via het Matchcenter op onze website blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom de wedstrijd tegen de Rotterdammers.

Bericht delen