Supportersinfo Willem II - VVV Venlo
Fotografie door
Jules van Iperen

In plaats van op de traditionele KKD-vrijdagavond spelen we dit weekend op zaterdag om 20.00 uur thuis tegen VVV Venlo. Om deze zaterdagavondwedstrijd zo goed mogelijk voorbereid naar het Koning Willem II stadion te komen is er de supportersinfo gemaakt. Lees hier alles dat je moet weten.

Vol huis 
Zaterdagavond zal het Koning Willem II stadion volledig gevuld zijn. Het team onder leiding van Peter Maes wordt ondersteund door een uitverkochte publiekstribune. Er zijn op de zakelijke tribune nog enkele business seats beschikbaar. Direct naar onze Online Ticketshop? Klik hier!

Afbeelding
Supporters

Kom op tijd 
Vanwege de komst van ruim 14.000 supporters raden we aan om op tijd naar het stadion toe te komen. Je bent vanaf 18.30 uur welkom om samen met mede-supporters alvast vooruit te blikken op de wedstrijd.

Iedere wedstrijd je sjaal mee 
Het gaf een prachtig beeld voorafgaand en tijdens de wedstrijd tegen Roda JC. Duizenden Willem II-supporters kochten een sjaal of namen hun eigen sjaal mee. Daarom de oproep: neem je sjaal mee naar alle resterende wedstrijden van Willem II dit seizoen. Samen voor onze trots, strijden voor onze kleuren!

Voor de thuisblijvers 
Mocht je geen wedstrijdticket bemachtigd hebben, dan kun je de wedstrijd live volgen via ESPN 2. De uitzending en voorbeschouwing beginnen naar verwachting rond de klok van 19.55 uur. Ook Willem II Radio (via JUKE) doet rechtstreeks verslag.

Rijd mee naar Willem II
Reis jij met de auto naar het Koning Willem II stadion en heb je nog een plekje over? Bied je reis dan aan via de onderstaande link. Ook supporters die nog een reis naar de wedstrijd zoeken kunnen via onderstaande link zien of er nog een plekje beschikbaar is. Maak de reis niet alleen veel gezelliger, maar ook veel duurzamer en goedkoper door gebruik te maken van Slinger!

Afbeelding
Locatie pannakooi

Pannakooi op P3
Voorafgaand aan de wedstrijd staat op P3 een pannakooi. Daar kunnen supporters het opnemen tegen de panna- en freestylevoetballers van Team El Jackson. Kom daarom voor de wedstrijd zeker langs en laat zien wat je in huis hebt!

Aangepaste openingstijden fanshop
Tot het einde van het seizoen of zolang de voorraad strekt profiteren supporters van aantrekkelijke kortingen op de officiĆ«le clubkleding van Willem II tijdens de de Robey Mega Sale. De Willem II Fanshop is aanstaande zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur geopend in plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur. Uiteraard is de officiĆ«le clubwinkel ook rondom de wedstrijd tegen VVV Venlo geopend. Bezoek onze winkel bij het stadion of ga naar de webshop voor aankopen. 

Wil je voor de aftrap, in de rust of na afloop op de hoogte blijven van het laatste rood-wit-blauwe nieuws? Ga dan naar ons Matchcenter.

Bericht delen