Supportersinformatie Willem II - Jong FC Utrecht
Fotografie door
Geert van Erven

Vanavond naar de laatste competitiethuiswedstrijd van dit seizoen? Alles dat je van tevoren moet weten lees je uiteraard weer in deze supportersinfo. 

Laatste uren verlengperiode

Ben je seizoenkaarthouder? Vergeet dan niet vandáág nog jouw vaste plek voor volgend seizoen weer vast te leggen. Tot 23.59 uur heb je tijd, want daarna: pech = weg! Je kunt je seizoenkaart direct via de Online Ticketshop verlengen, tot 17.00 uur bij de receptie en vanaf 18.30 tot 20.00 uur bij het Tickets & Service-punt bij de Ringbaan. 

Via diezelfde weg kun je – als je geen seizoenkaarthouder bent – ook nog losse tickets voor vanavond scoren. Enkel in de vakken EreNoord en EreZuid is nog plek. 

Leeroy op de sokkel

Leeroy Owusu kan ‘sokkelaar’ worden door vanavond zijn 100ste officiële wedstrijd voor ons te spelen. Zijn naam komt dan vanavond nog op de sokkel onder het standbeeld van Jan van Roessel. Hij is dan de 134ste Willem II’er die de mijlpaal van 100 wedstrijden bereikt heeft. Direct na de warming-up (rond 19.45 uur) wordt hij om die reden in het zonnetje gezet. Uiteraard kun jezelf na de wedstrijd zijn gegraveerde naam gaan bekijken.

Afbeelding
lo

FIER op het leven

Onze periodepartner FIER Sport heeft een sympathieke actie. Bij binnenkomst van het terrein krijg je een FIER-bandje en een unieke code. Na het achterlaten van jouw gegevens maak je kans op mooie prijzen. Daarnaast zijn de bandjes in de fanshop voor maar €1,00 te koop. De opbrengst gaat naar Willem II Betrokken. 

Vergeet je hard cup / token niet! 

Als het goed is heb je na je laatste drankje bij de vorige thuiswedstrijd je token of hard cup mee naar huis genomen. Neem die vanavond weer mee terug, dan hoef je niet opnieuw € 2,00 voor een nieuwe hard cup te betalen. 

Afbeelding
awddwa

Kampioen vierde periode?  

Vanwege onze ongeslagen reeks staan we bovenaan in de vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie. Als we ook vanavond winnen, Heracles verliest van NAC en Jong Ajax niet wint van Jong AZ, dan volgt direct na de wedstrijd een korte Keuken Kampioen Divisie-huldiging.  



MatchWornShirt: bieden tot 20.00 uur!

Tot de aftrap kun je nog bieden op de tegen Telstar gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts! Bied je mee én win je? Dan steun je daar Willem II Betrokken mee. Win-win dus! 

Afbeelding
Mws

Korting tot 50%

Tijdens de Robey Mega Sale geldt nu 50% korting op alle Robey wedstrijd- en trainingskleding. De voorraad begint op te raken, waardoor niet alle kledingmaten meer te krijgen zijn. (Psst: zondag is Moederdag. Ook voor je (schoon)moeder hebben we leuke cadeaus!

Zo, beter voorbereid dan dit kun je voor deze wedstrijddag niet zijn. Tot vanavond en veel plezier!

Bericht delen