Technische avond 2024 bij Vervoort Meubelen
Auteur
Enrico van den Elshout
Fotografie door
Toin Damen

Vervoort Meubelen gevestigd in Goirle was dit jaar de gastheer voor de Technische avond 2024. De circa 175 sponsoren werden met een hapje en een drankje verwelkomd. Daarna praatte presentator en Willem II-supporter Jeroen Latijnhouwers de avond aan elkaar.

Als eerste gaf de gastheer in de persoon van René de Boer een kleine doorkijk op het bedrijf, dat van origine gespecialiseerd is in horecameubilair en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Vandaag de dag heeft Vervoort Meubelen zich ontwikkeld tot een bedrijf dat passende en unieke inrichtingen verzorgt voor verschillende marktsegmenten zoals de horeca,- marine-, hotel-, zorg-, recreatie-, kantoor-, onderwijs-, en de retailsector. Het personeelsbestand bestaat inmiddels uit ruim 65 medewerkers en er staat een showroom van maar liefst 4000 m2.

Daarna gaf een tevreden Martin van Geel een doorkijk op de stand van zaken. 'Sportief gaat het fantastisch, maar we moeten niet te vroeg juichen, we hebben nog niets', begon Martin zijn verhaal. Aansluitend stond hij stil bij het aantrekken van Peter Maes, de transferwindow, de financiële situatie en de twee scenario’s die de club voor komend seizoen aan het uitwerken is. In geval van promotie ziet Van Geel volop kansen, door een mogelijke verdrievoudiging van de mediagelden, een recordaantal seizoenkaarthouders en sponsoring.

Afbeelding
Vervoort-2

Eén doel
Vervolgens kwam hoofdtrainer Peter Maes aan het woord. Hij gaf aan dat hij na 2 jaar zonder club, op zoek was naar eerherstel. Toen Martin van Geel bij hem thuis langs was geweest had hij direct een goed gevoel. Bij zijn aanstelling was zijn doel, om het team zo snel mogelijk naar zijn hand te zetten, maar daarbij in ogenschouw nemende het spel wat de supporters graag willen zien. Hij wil daarbij de creativiteit van de spelers bevorderen, door ze niet vol te stoppen met opdrachten, maar ze zelf met oplossingen te laten komen. Maes heeft het enorm naar zijn zin bij Willem II, maar praten over contractverlenging komt nu te vroeg. Maes wil over het hele seizoen worden beoordeeld. Hij richt zich vooralsnog volledig op dat ene doel: promotie!

Inspiratie
De laatste spreker van de avond was Robert van Overdijk, algemeen directeur van Circuit Zandvoort en Formule 1 Heineken Dutch GP. In zijn inspirerende verhaal ging hij in op de overeenkomsten tussen de Formule 1, voetbal en het bedrijfsleven. 

We bedanken Vervoort Meubelen voor de gastvrijheid! 

Bericht delen