Terug naar de Eredivisie
Fotografie door
Geert van Erven

Willem II'ers,

Het is zover. Hetgeen waar we twee jaar lang naar uit hebben gekeken, wordt werkelijkheid. We gaan samen naar de Heuvel! Komend seizoen speelt de club weer waar het thuishoort: in de Eredivisie. En dat gaan we vieren met de hele Willem II-familie.

Op zondag 12 mei kleurt Tilburg rood, wit en blauw. 12 mei wordt een dag voor alle Willem II’ers. Van jong tot oud, van vak A tot en met P, sponsoren en supporters. De middag begint om 16.00 uur met een voorprogramma waarna de selectie en staf rond de klok van 18.00 uur gehuldigd worden op de Heuvel. In de komende week volgt er meer informatie over de inhoud van het programma. We genieten nu volop van het moment, maar we kijken ook vooruit. Zo start de verlengperiode van de seizoenkaarten en business memberships binnenkort. Alle informatie hierover volgt na het weekend.

Het huidige voetbalseizoen is echter nog niet voorbij. We doen nog volop mee om het kampioenschap wat de kers op de rood-wit-blauwe taart moet worden. Laten we nog één wedstrijd samen strijden voor onze kleuren. 

Willem II'ers, bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun. We zijn trots op jullie.

Voor altijd Willem II
 

Bericht delen