Thuiswedstrijden tegen RKC en PSV uitverkocht
Fotografie door
Jules van Iperen

Willem II kan rekenen tegen RKC Waalwijk en PSV op massale steun met een nagenoeg uitverkocht Koning Willem II stadion. De publiekvakken voor beide thuiswedstrijden zijn volledig uitverkocht. Voor de wedstrijd tegen RKC zijn er nog een beperkt aantal businesskaarten beschikbaar. Ook tegen PSV zijn er nog enkele business seats op de eerste verdieping verkrijgbaar.

De kaarten voor de thuiswedstrijden tegen RKC en PSV waren binnen een week uitverkocht. Aankomende zondag trappen de Tricolores af in een vol Koning Willem II stadion tegen de Geelblauwen en twee weken later speelt Willem II in een uitverkocht huis tegen de kampioen van vorig seizoen. Voor aanstaande zondag zijn er nog een beperkt aantal businesskaarten beschikbaar. 

Ticketverkoop
De ticketverkoop voor de thuiswedstrijden tegen Fortuna Sittard en FC Twente begint volgende week dinsdag, 17 september. Seizoenkaarthouders hebben vanaf 12.00 uur de mogelijkheid om per seizoenkaart maximaal twee extra tickets te kopen. Vanaf woensdag 18 september om 12.00 uur start de losse kaartverkoop voor alle andere supporters.

Bericht delen