Ticketinfo Bristol City FC - Willem II
Fotografie door
ProShots

Willem II speelt in aanloop naar het nieuwe Eredivisieseizoen de laatste oefenwedstrijd uit tegen Bristol City FC. Deze langverwachte wedstrijd vindt plaats op 3 augustus in het Ashton Gate stadion in Bristol.

In het eerste weekend van augustus reizen de Tricolores af naar Bristol voor de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2024-2025. De aftrap is om 15.00 uur lokale tijd.

Ticketinfo
De kaartverkoop voor het schitterende affiche Bristol City FC – Willem II verloopt via de website van Bristol City FC. Kaarten zijn online verkrijgbaar via deze link. Voor vragen kunt u contact opnemen met +44 (0)117 963 0600. Let op: vermijd het gebruik van STH/member tickets om foutmeldingen te voorkomen.

Prijzen
De ticketprijzen zijn vastgesteld door Bristol City FC. Volwassenen betalen €17,- voor een wedstrijdticket. Voor 65-plussers en jongeren onder 22 jaar is de prijs €15,- per kaartje. Ben je jonger dan 19 jaar, dan kost een ticket €10,- en voor kinderen onder de 12 jaar is de prijs slechts €3,50-.

Bristol City x Willem II t-shirt
Tilburg Tifosi en Section 82 hebben samen een speciaal t-shirt ontworpen voor deze bijzondere wedstrijd op 3 augustus. Het doel is dat zoveel mogelijk supporters dit dragen in het Ashton Gate stadion. Je kunt het shirt nu pre-orderen. De opbrengsten gaan volledig naar Tilburg Tifosi en Section 82. Bestel het shirt hier.

Andere oefenwedstrijden
Wil je een andere oefenwedstrijd van de Tricolors bezoeken? De kaartverkoop voor RKDSV – Willem II (zaterdag 6 juli om 15.00 uur) zijn bij de entree verkrijgbaar en online via de website van RKDSV. Voor de wedstrijden tegen Quick Boys, Lommel SK en Sparta Rotterdam kunnen de tickets besteld worden in onze ticketshop

Bericht delen