Ticketinfo FC Emmen - Willem II
Fotografie door
Geert van Erven

Willem II speelt vrijdag 1 maart een uitwedstrijd tegen FC Emmen. Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar de wedstrijd FC Emmen - Willem II. Het betreft een auto en buscombi. De bussen vertrekken om 15.45 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Emmen, waar om 20.00 uur de aftrap is.

Autokaarten
Een omwisselbiljet voor de autocombi kost €6,00 en de verkoop is vanaf dinsdag 20 februari 20.00 uur via de Willem II Ticketshop. De verkoop is 1 op 3. Dat wil zeggen dat je met minimaal drie personen in de auto moet zitten. Als er een account is aangemaakt via de website kun je de kaarten bestellen. Het omwisselen van je omwisselbiljet voor de toegangskaart kan vanaf 19.15 uur bij het uitvak in Emmen.

Stichting KingZine
Vrienden betalen €20,00 en niet-vrienden betalen €30,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op dinsdag 20 februari om 20.00 uur. Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via deze link.

Supportersclub
Leden betalen €20,00 en niet-leden betalen €30,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op dinsdag 20 februari om 20.00 uur. De buskaarten kunnen online besteld worden via deze link.

Bij de Supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus.

Bericht delen