Ticketinfo Heracles Almelo - Willem II
Fotografie door
Geert van Erven

Willem II speelt op zondag 25 augustus een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Stichting Kingzine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar de wedstrijd Heracles Almelo - Willem II. Het betreft een auto en buscombi. De bussen vertrekken om 11.15 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Almelo, waar om 14.30 uur de aftrap is.

Autokaarten
Een omwisselbiljet voor de autocombi kost €16,- en de verkoop is vanaf woensdag 14 augustus 20.00 uur via de Willem II Ticketshop. De verkoop is 1 op 3. Dat wil zeggen dat je met minimaal drie personen in de auto moet zitten. Als er een account is aangemaakt via de website kun je de kaarten bestellen. Het omwisselen van je omwisselbiljet voor de toegangskaart kan vanaf 13.30 uur op de parkeerplaats van het bezoekersvak in Almelo.

Stichting KingZine
Vrienden betalen €27,50 en niet-vrienden betalen €37,50 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op woensdag 14 augustus om 20.00 uur. Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via deze link. Let op: maximaal drie buskaarten per bestelling.

Supportersclub
Leden betalen €27,50 en niet-leden betalen €37,50 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op woensdag 14 augustus om 20.00 uur. de buskaarten kunnen online besteld worden via deze link. Let op: maximaal drie buskaarten per bestelling.

bij de Supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus.

Bericht delen