Ticketinfo NAC Breda - Willem II

Willem II speelt vrijdag 22 december de laatste uitwedstrijd van 2023 tegen NAC Breda om 20.00 uur. De verkoop van in totaal 350 kaarten voor de Derby start maandag 11 december om 20.00 uur.

Het betreft een verplichte buscombi. De bussen vertrekken vrijdag 22 december vanaf 18.20 uur in twee clusters vanaf het Koning Willem II stadion richting Breda. Bij het instappen van de bus wordt er aan de hand van de namenlijst een ID controle gehouden. Dit betekent dat de gegevens van het ID bewijs overeen moeten komen met de gegevens op de namenlijst.

Clusterverdeling
De bussen vertrekken vrijdagavond vanaf 18.20 uur in twee clusters. Het eerste cluster vertrekt om 18.20 uur. Cluster 1 betreft de bus van KingSide, Vak E en de Supportersclub. Cluster 2 vertrekt 20 minuten later. Om 18.40 uur vertrekken de bussen van Stichting KingZine. De bussen vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Ringbaan-Zuid.

Stichting KingZine
Voor deze wedstrijd kunnen alleen vrienden van Stichting KingZine buskaarten bestellen. Vrienden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op maandag 11 december om 20.00 uur. Kaarten zijn online te koop. Klik hier om naar de kaartverkoop te gaan.

Supportersclub
Voor deze wedstrijd kunnen alleen vrienden van Stichting KingZine buskaarten bestellen. Leden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op maandag 11 december om 20.00 uur. Ze zijn te bestellen via deze link.

Bij de supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus.
 

Bericht delen