Trouwe Willem II'ers...

Trouwe Willem II’ers,

Niet promoveren is voor ons allen een enorme teleurstelling die we niet van de ene op de andere dag verwerken. Na een teleurstellende eerste seizoenshelft was promotie via de play-offs ons nieuwe doel. Dat die route in de eerste play-offronde een abrupt einde kreeg, betekent dat onze promotiedroom van dit jaar op een pijnlijke manier uiteen is gespat. 

Maar naast de grote teleurstelling voelen we ook trots. Trots zijn we op iedereen die de club na de degradatie en in dit moeilijke seizoen is blijven steunen. In ons eigen stadion en op vreemde bodem was de steun van supporters en sponsors ongelooflijk, onvoorwaardelijk en onmisbaar. Voor veel Willem II’ers is clubliefde vanzelfsprekend. Wij beseffen goed hoe bijzonder het is dat supporters en sponsors, ongeacht niveau of resultaten, zich jaar in jaar uit aan de club verbinden en in voor- en tegenspoed het rood-wit-blauw steunen.

De afgelopen dagen hebben we vele verschillende berichten ontvangen. Emotionele reacties, kritische noten en hartverwarmende steunbetuigingen, ze zijn allemaal voortkomend uit de enorme betrokkenheid van supporters en sponsoren die ons erg dierbaar zijn.

Willem II'ers, we zijn jullie erg dankbaar voor de onophoudelijke steun. 

Martin van Geel 

Bericht delen