Uitbreiding Horeca Koning Willem II stadion
Fotografie door
Willem II Media

Het Koning Willem II stadion heeft drie nieuwe horecapunten. Met de uitbreiding van de faciliteiten kan de club samen met horeca-exploitant Bonheur Horeca Groep de supporters beter voorzien van service en gastvrijheid.

Verbouwing en uitbreiding horecapunten
Eind vorig jaar werden de eerste aanpassingen in het stadion uitgevoerd. Met een extra een horecauitgiftepunt en het realiseren van nieuwe damestoiletten bij vak N, werd in december 2023 de eerste stap gezet naar betere faciliteiten en kortere wachtrijen voor onze supporters.

Afbeelding
Horeca

De verbouwing is bijna afgerond. Verschillende horecafaciliteiten en toiletvoorzieningen zijn uitgebreid, en onder de vakken C, E en J zijn zelfs volledig nieuwe horecapunten gerealiseerd die vanaf de eerste thuiswedstrijd op zondag 18 augustus tegen Go Ahead Eagles meteen in gebruik worden genomen.

Assortimenten food en drinks
De nieuwe horecapunten moeten zorgen voor een efficiëntere service en een uitgebreider food- en drankassortiment. Algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep Tim Wijdemans licht toe: ‘De nieuwe horecapunten met verblijfsvertrekken bieden ons de mogelijkheid om de service en beleving te vergroten. Zo is er een betere spreiding van supporters bij de verschillende horecapunten en kunnen wij hen sneller helpen.’

Afbeelding
Horeca

Het beter benutten van de ruimte onder het stadion biedt de mogelijkheid om het assortiment te verbeteren. ‘Supporters kunnen vanaf dit seizoen hun sector niet meer verlaten, daarom vergroten we het aanbod van eten en drinken binnen de sector. Vanaf 18 augustus zijn er naast de gebruikelijke dranken ook GiG Hard Seltzer en blikjes Bacardi Cola verkrijgbaar,’ aldus Wijdemans. 

Waar voorheen geen bier werd geschonken in vak K, is dat vanaf het nieuwe seizoen wel het geval. Op het gebied van food worden op de begane grond bij de ingangen van de vakken C, E, J en L verschillende broodjes verkocht. Hieronder een opsomming:

  • Chicken Garlic
  • Chicken Chili
  • Warme beenham
  • Frikandel

Buiten het stadion staan de bekende foodtrucks. Voor of na de wedstrijd kunnen supporters hier gebruik van maken.

Verbetering
Willem II en Bonheur Horeca Groep streven er samen naar om de beleving en service voor de bezoekers van het Koning Willem II stadion continu te verbeteren. Na een aantal wedstrijden wordt er feedback van supporters verzameld en waar nodig aanpassingen doorgevoerd.

Bericht delen