Update verbouwing
Fotografie door
Willem II Media

Elke maand brengen we onze supporters op de hoogte van de laatste stand van zaken betreffende de verbouwing van het Koning Willem II stadion. In deze update delen we de nieuwste ontwikkelingen rondom de verbouwing.

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de ophoging van de gracht. Deze aanpassing zorgt voor een geheel nieuw perspectief op het veld zodra je het Koning Willem II stadion betreedt. Over een maand is de hele verbouwing gereed en zullen supporters bij de eerste thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles via de gracht de tribunes betreden.

Asfaltering gracht  
De verandering van de gracht is op dit moment nog in volle gang. De basis voor de nieuwe trappen en looproute richting de gracht en hekwerken van de verschillende sectoren is gemaakt. Ook is het hek langs het veld vervangen door een nieuwe, stevigere afscheiding.

Toiletvoorzieningen en verkooppunten  
Vorige maand is de bouw gestart van de nieuwe verkooppunten en toiletten onder de vakken C, E en J. Deze werkzaamheden zijn in de afrondende fase en bij de toiletvoorzieningen is het tegelwerk al afgerond. Naast de nieuwe verkooppunten is er ook een ruimte waar supporters kunnen verblijven. 

Bericht delen