Vacature voorzitter Stichtingsbestuur
Fotografie door
Toin Damen

In verband met het aflopen van de zittingstermijn van de voorzitter zijn wij op zoek naar een bestuurslid in de functie van voorzitter van het Stichtingsbestuur. Het Stichtingsbestuur bestaat uit drie leden en vertegenwoordigt de Stichting. 



Het doel van de stichting is:

- Het in standhouden van het betaald voetbal in de stad en regio Tilburg, op een voor de stad en regio passend zo hoog mogelijk niveau ten faveure van supporters, ondernemers en de stad en regio zelf

- Het bewaken van het cultuurgoed van de club



De Stichting is de aandeelhouder van Willem II Holding BV. Willem II Holding BV houdt alle aandelen in Willem II Tilburg BV en Willem II Vastgoed BV. Het Stichtingsbestuur vertegenwoordigt de aandeelhouder. Voor de leden van het Stichtingsbestuur is een belangrijke verbindende rol weggelegd met alle stakeholders van Willem II, zowel extern als intern (verenigd in de Clubraad). De Stichting is tevens voorzitter van de Clubraad. De verbondenheid van de leden van het Stichtingsbestuur met de samenleving in de stad en regio Tilburg moet groot zijn. Dat geldt in het bijzonder voor de sportieve en zakelijke ontwikkelingen van de organisatie.



De volgende competenties worden gevraagd:

-    Beschikken over een ‘rood-wit-blauw hart’. Kandidaten die Willem II van binnen uit kennen genieten de voorkeur

-    Ruime bestuurlijke ervaring

-    Teamplayer 

-    Beschikken over relevante netwerken in de regio Midden Brabant, in het bijzonder in de stad Tilburg

-    Uitstekende communicatieve en verbindende vaardigheden



Informatie over de inhoud van de functie kunt u opvragen bij Hans Kamerbeek, secretaris van de Clubraad via telefoonnummer 013-4670515. Heeft u interesse? Uw reactie met CV en korte motivatie zien wij graag vóór 5 november per e-mail tegemoet (h.p.kamerbeek@kamerbeek.nl).

Bericht delen