Verkoopinfo FC Dordrecht - Willem II
Fotografie door
Geert van Erven

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren op vrijdag 3 mei een busreis naar de wedstrijd FC Dordrecht - Willem II. Het betreft een verplichte buscombi en er zijn 400 kaarten beschikbaar. De bussen vertrekken vanaf 18.15 uur in twee clusters vanaf het Koning Willem II stadion richting Dordrecht, waar om 20.00 uur de aftrap is. De wedstrijd zal gespeeld worden in het M-Scores stadion, aan de Krommedijk in Dordrecht.

Let op: voor deze uitwedstrijd kunnen alleen leden van Stichting KingZine en leden van de Supportersclub Willem II buskaarten bestellen.

Cluster verdeling
Cluster 1 vertrekt om 18.15 uur vanaf de parkeerplaats van het uitvak aan de Ringbaan-Zuid. Hieronder vallen de bussen van de KingSide en Vak E en de bussen van Stichting KingZine.

Cluster 2 vertrekt om 18.30 uur vanaf de parkeerplaats van het uitvak aan de Ringbaan-Zuid. Hieronder valt de bus van de Supportersclub Willem II.

Stichting KingZine
Leden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op donderdag 25 april om 20.00 uur. Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via deze link. Let op: maximaal drie buskaarten per bestelling.

Supportersclub
Leden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op donderdag 25 april om 20.00 uur. De buskaarten kunnen online besteld worden via deze link. Let op: maximaal drie buskaarten per bestelling.

Bij de Supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus.

Bericht delen