Verkoopinformatie MVV Maastricht - Willem II
Fotografie door
Jules van Iperen

Willem II speelt zaterdag 20 april een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar de wedstrijd MVV - Willem II. Het betreft een verplichte buscombi en er zijn 400 kaarten beschikbaar. De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Maastricht in twee clusters, waar om 18.45 uur de aftrap is.

Let op: voor deze uitwedstrijd kunnen alleen leden van Stichting KingZine en leden van de Supportersclub Willem II buskaarten bestellen.

ID controle
Bij het instappen in de bus voor vertrek naar Maastricht wordt er aan de hand van de namenlijst een ID controle gehouden. Dit betekent dat de gegevens van het ID bewijs overeen moeten komen met de gegevens op de lijst.

Cluster verdeling
Cluster 1 vertrekt om 16.00 uur vanaf de parkeerplaats van uitvak aan de Ringbaan-Zuid. Hieronder vallen de bussen van de KingSide en Vakkie E en de bussen van Stichting KingZine.

Cluster 2 vertrekt om 16.15 uur vanaf de parkeerplaats van het uitvak aan de Ringbaan-Zuid. Hieronder vallen de bussen van Supportersclub Willem II.

Stichting KingZine
Leden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op donderdag 11 april om 20.00 uur. Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via deze link.

Supportersclub
Leden betalen €20,00 voor deze reis. De verkoop van de buskaarten start op donderdag 11 april om 20.00 uur. De buskaarten kunnen online besteld worden via deze link.

Bij de Supportersclub Willem II kan enkel met pin betaald worden in de bus.

Bericht delen