Verlengperiode: 8018 seizoenkaarten
Fotografie door
Toin Damen

Clubliefde kent geen divisie. Dat is het signaal dat duizenden trouwe seizoenkaarthouders tijdens de verlengperiode afgegeven hebben. Van 6 april tot en met 12 mei verlengden namelijk al 8018 supporters hun seizoenkaart voor 2023-2024. In de aanstaande play-offs wordt duidelijk op welk niveau de Tricolores dan actief zijn. 

We zijn iedere seizoenkaarthouder zeer dankbaar voor de steun die we dít seizoen tot nu toe hebben gekregen en dat we ook volgend seizoen ongeacht het niveau weer op die steun mogen rekenen. Uiteraard gaan we er de komende weken met z’n allen voor om de club terug te brengen naar de Eredivisie! 

Vandaag exact een jaar geleden was degradatie een feit. In de verlengperiode die daarna volgde bestelden zo’n 7100 supporters hun seizoenkaart voor het huidige seizoen. We zijn er trots op we in deze verlengperiode al bijna 1000 verlengers meer mogen melden. In dit totaalaantal zijn de businesskaarten niet meegerekend. 

Verhuisperiode

In de verhuisperiode (tot en met vrijdag 19 mei) kunnen seizoenkaarthouders eventueel van plek veranderen. Tijdens de verhuisperiode blijven de tarieven van de seizoenkaarten gelijk ten opzichte van het huidige seizoen 2022-2023. Na de verhuisperiode vervalt de 10%-vroegboekkorting. Meer informatie over de verhuisperiode vind je hier. De vrije verkoop van seizoenkaarten start na de play-offs. 

Afbeelding
sk

Bericht delen