Verreth verlaat Willem II
Fotografie door
Toin Damen & Geert van Erven

Matthias Verreth verlaat Willem II en maakt transfervrij de overstap naar Brescia Calcio. De middenvelder heeft afgelopen week zijn contract in Italië ondertekend.

De Belg kwam in de zomer van 2022 over van FC Eindhoven en ondertekende een tweejarig contract bij de Tricolores. Hij maakte zijn officiële debuut op 5 augustus 2022 tegen Jong PSV en scoorde zijn eerste doelpunt voor Willem II twee weken later tegen SC Telstar. De afgelopen twee seizoenen was Verreth een onbetwiste basisspeler en in het kampioensjaar een belangrijke schakel op het middenveld. Verreth speelde in totaal 73 wedstrijden voor de Tricolores.

Avontuur 
De kans om in Italië te voetballen is een nieuwe uitdaging die de 26-jarige Belg niet kan laten lopen, Verreth: ‘Tilburg verlaten is niet makkelijk, maar spelen in Italië is een geweldig avontuur en een uitdaging die ik graag aanga. Promoveren en kampioen worden met Willem II ga ik nooit meer vergeten, het was een geweldige ervaring die ik altijd zal blijven herinneren. Ik heb genoten van de passie en strijd, zowel op het veld als op de tribunes. Ik wil de club, mijn teamgenoten, stafleden en natuurlijk de supporters ontzettend bedanken voor mijn tijd bij Willem II. Heel veel succes in de Eredivisie.’

Matthias, heel veel succes bij Brescia Calcio!

Bericht delen