Verslag supportersplatform 30 mei

Het Supportersplatform is op 30-05-2024 bij elkaar geweest. Dit was het laatste Supportersplatform met de huidige directeur Martin van Geel. Tijdens het overleg is afscheid genomen van Martin. Martin heeft het belang van het platform onderschreven en zal dit ook meegeven aan zijn opvolger. 

De volgende punten zijn besproken:
 
Kaartverkoop
De verkoop van seizoenkaarten loopt goed, er volgen nog reminders naar mensen die nog niet verlengd hebben. Het platform heeft aangegeven dat er onder supporters vragen leven over het gebruik van de seizoenkaart als betaalpas en dan in het bijzonder dat de nieuwe kaart deze faciliteit niet kent. Het platform heeft Willem II gevraagd hier nogmaals goed over te communiceren. 

Daarnaast heeft het platform Willem II gevraagd om ook nogmaals te communiceren over de mogelijkheid om in de toekomst jouw plaats terug te verkopen via het resale-platform van Willem II als je een keer niet kunt. Willem II deelt hier op korte termijn meer informatie over.

Het platform kreeg ook signalen over het feit dat mensen die wilde verhuizen eigenlijk weinig mogelijkheden hiertoe hadden. Willem II heeft aangegeven dat deze mogelijkheden ontstaan vanaf 4 juni en dat Willem II altijd bekijkt wat de mogelijkheden zijn. 

Verbouwing
De verbouwing loopt op schema. Het platform heeft aangegeven zich zorgen te maken over de wachttijden bij inloop van het stadion en roept Willem II op om goed te communiceren met de supporters over eventuele wachttijden en het op tijd naar het stadion komen. En ook na te denken over noodmaatregelen voor het geval dit nodig mocht zijn. De club heeft ook aangegeven hier al actief mee bezig te zijn.

Er is afgesproken dat er in na enkele thuiswedstrijden een evaluatiemoment geprikt wordt. Het platform zou graag zien dat Willem II een enquête uitzet onder de supporters om op te halen wat de feedback is op de nieuwe situatie.

Er is ook gesproken over de verdere ontwikkeling van het stadion. Er zijn scenario’s uitgewerkt en de vastgoed BV gaat nu partijen uitnodigen die een stadionvisie kunnen gaan schrijven. Het platform wordt door Willem II bijgepraat als er nieuws te melden valt. 

Koningsdag
In verband met de verbouwing van het stadion en beperkte mogelijkheden op Sportpark Prinsenhoeve is een Koningsdag niet mogelijk voor aanvang van het seizoen. Willem II bekijkt de mogelijkheden, zoals eerder gecommuniceerd, om de Koningsdag in aangepaste vorm te organiseren op een later moment in het seizoen.

Bericht delen