Vier Kerst in het rood-wit-blauw!
Fotografie door
Toin Damen

'Jingle bells, jingle bells, jingle all the way...' 



Na het grote succes van vorig jaar is-ie er weer: de Willem II-kersttrui! Vorig jaar was de trui binnen één dag uitverkocht en dat is natuurlijk reden genoeg om dit jaar wéér een kersttrui uit te brengen. Grijp er dit jaar niet naast en bestel vanaf nú jouw rood-wit-blauwe trui! 



Denk aan de vriendschapsband

Evenals in de kraag van onze wedstrijdshirts, staat ook op de achterkant van de kersttrui de bekende regel uit ons clublied: 'Denk aan de vriendschapsband'. Ook de met Willem II en Tilburg onlosmakelijke getallen 1896 (oprichtingsdatum) en 013 (netnummer Tilburg) staan op de trui. 

Online pre-order

De kersttrui is op dit moment alléén online als pre-order in onze webshop te bestellen en verkrijgbaar in de maten 128 t/m XXL (m.u.v. 164). Let op: de kersttruien vallen klein uit! Klik hier om direct naar de webshop te gaan. De levering is op z'n vroegst in de eerste week van december.



Update: Maat M t/m XXL is weer beschikbaar

Wegens het grote succes zijn er inmiddels al meer dan 400 kersttruien verkocht, hierdoor waren meerdere maten binnen één dag uitverkocht. Er is met de leverancier afgesproken dat er extra kersttruien in maat M t/m XXL worden geleverd. Wanneer je nu jouw kersttrui in maat M t/m XXL besteld, ontvang je deze in de week van 16 december.



Koopavond fanshop

Voor Sinterklaas en zijn Pieten is onze fanshop woensdag 27 november ook in de avond geopend. De koopavond duurt woensdag tot 20.00 uur. Op de wedstrijddag van Willem II – Sparta Rotterdam (30 november) is de fanshop geopend van 13.00 tot 21.00 uur.

Bericht delen