'Voor deze topwedstrijd hoef ik niemand te motiveren'
Fotografie door
Willem II Media

Aanstaande vrijdagavond ontmoeten de nummers één en vier van de Keuken Kampioen Divisie elkaar in Doetinchem. Om 20.00 uur start het duel tussen De Graafschap en Willem II. Tijdens het wekelijkse persmoment blikt Peter Maes vooruit op deze topwedstrijd.

Jeremy Bokila keert terug in de wedstrijdselectie voor het duel met De Graafschap. Na een volledige trainingsweek sluit de spits weer aan. Michael de Leeuw en Patrick Joosten ontbreken echter door lichte blessures, zij zullen dan ook niet aanwezig zijn in Doetinchem. 

Afbeelding
Bokila

Zoeken naar continuïteit
'We streven naar continuiteit, ondanks de uitdagingen die de fitheid van onze spelers met zich meebrengt,' benadrukt Maes. 'Uiteindelijk bepalen we als team onze eindpositie en pakken we dit samen goed op.' Tegen De Graafschap treden Thijs Oosting en Jeredy Hilterman aan als spitsenduo.

Analyse
'We hebben de afgelopen wedstrijden grondig geanalyseerd en dat heeft geleid tot bewustwording bij de selectie. Dit is essentieel om een optimaal rendement te behalen en die drie punten mee naar Tilburg te nemen. Het team is hongerig naar een goed resultaat,' stelt Maes. 

Topwedstrijd
De Graafschap, momenteel de nummer vier in de competitie, toont een sterke reeks. In de wedstrijden na de winterstop behaalde de ploeg van Jan Vreman tien uit vijf. Voor de confrontatie tegen de Superboeren is extra motivatie overbodig: 'Voor deze topwedstrijd hoef ik niemand te motiveren. Het team toont veel energie en vastberadenheid. We zetten vrijdag alles op alles,' verzekert Maes.

Bericht delen