Voorbereiding 2024-2025
Fotografie door
Geert van Erven

De voorbereiding van Willem II op het nieuwe seizoen 2024-2025 start op maandag 1 juli. De Tricolores spelen de eerste vriendschappelijke wedstrijd op zaterdag 6 juli tegen RKDSV. In de weken daarna volgen wedstrijden tegen amateur- en betaald voetbalclubs.

Willem II trapt, net als voorgaande jaren, het seizoen af in Diessen. Het zomerse trainingskamp vindt plaats in St. Michielsgestel. De spelers en staf verblijven in de week van 22 t/m 27 juli bij De Ruwenberg en trainen op het complex van SCG’18. De voorbereiding wordt afgesloten in Bristol, waar Willem II op 3 augustus in het Ashton Gate Stadium tegen Bristol City speelt.

Ticketinfo
Voor de wedstrijden tegen Lommel SK en Sparta Rotterdam kunnen de tickets besteld worden in onze ticketshop en kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de entree. De kaartverkoop voor Bristol City FC – Willem II verloopt via de website van Bristol City FC. Alle ticketinformatie voor die wedstrijd vindt u hier.

Datum, tijd Wedstrijd Locatie
1 juli, 10.30 uur Eerste training Trainingsveld
6 juli, 14.30 uur RKDSV - Willem II RKDSV, Diessen
9 juli, 19.00 uur Willem II - Quick Boys V.V Trinitas, Oisterwijk
13 juli FC Dordrecht - Willem II Besloten
20 juli, 14.30 uur Willem II - Lommel SK Uno Animo, Loon op Zand
24 juli Willem II - Patro Eisden Besloten
27 juli, 13.00 uur Willem II - Sparta Rotterdam Uno Animo, Loon op Zand
3 aug, 16.00 uur Bristol City - Willem II Ashton Gate Stadium, Bristol

De oefenwedstrijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Livestream
De wedstrijden tegen Lommel SK en Sparta Rotterdam worden uitgezonden via het Brabants Dagblad.

Koningsdag 
De Koningsdag wordt dit jaar anders georganiseerd dan we gewend zijn. Vanwege de verbouwing in het Koning Willem II stadion kunnen er voor de start van de competitie geen wedstrijden plaatsvinden in het eigen stadion. De club heeft daarom besloten om de jaarlijkse open dag in aangepaste vorm te organiseren in de loop van het nieuwe seizoen. Zodra er meer informatie is, wordt deze gedeeld via de bekende kanalen.

Bericht delen