Voorrang seizoenkaarthouders bij play-offs
Fotografie door
Geert van Erven

Enkele weken voor de start van de ontknoping van het seizoen heeft Willem II deelname aan de play-offs om promotie naar de Eredivisie gerealiseerd. Door drie play-offronden te winnen willen de Tricolores terugkeren naar het hoogste niveau. Ondanks dat de tegenstanders, exacte speeldagen en aanvangstijden nog niet bekend zijn, informeren we jou graag over het ticketbeleid van deze play-offs.

Seizoenkaarthouders en sponsoren krijgen voor iedere thuiswedstrijd minstens 48 uur de tijd om voor de eigen plek een e-ticket te kopen. In die periode kan een seizoenkaarthouder eventueel ook รฉรฉn of meerdere extra kaarten bestellen. Of dit kan is afhankelijk van de tegenstander en de mogelijke veiligheidsmaatregelen. Na deze periode gaan voor niet-seizoenkaarthouders de overgebleven tickets in de vrije verkoop. De ticketprijzen worden op een later moment bekendgemaakt. 

De ticketverkoop voor de thuiswedstrijd in de eerste play-offronde (vrijdag 26 mei of zaterdag 27 mei) start op zโ€™n laatst na de laatste competitiewedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 19 mei. Mochten de eerste tegenstander, dag en tijd eerder definitief bekend zijn, dan start de verkoop eerder. 

Bericht delen