Voorwedstrijd Willem II O11 – Willem II O12
Fotografie door
Toin Damen

Aanstaande zondag is het dan zover! Dan spelen we eindelijk onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen in een nagenoeg uitverkochte Koning Willem II stadion. Als voorprogramma heeft de club een voorwedstrijd georganiseerd tussen de twee jongste jeugdteams van de Willem II Jeugdopleiding

Willem II O11 is een nieuw elftal binnen de Willem II Jeugdopleiding. Om de jonge talenten van Sportpark Prinsenhoeve te laten proeven van het échte werk, mogen zij zich laten zien tegen O12-lichting van de Tricolores in het Koning Willem II stadion. De voorwedstrijd start om 12.45 en eindigt om 13.30 uur.

Afbeelding
Swinkels

Swinkels
Het Koning Willem II stadion is twee uur voor de aftrap geopend. Om supporters van een interessant programma te voorzien, wordt er naast de voorwedstrijd ook een voorbeschouwing gehouden met clubicoon Arjan Swinkels. De ‘Talent Coach’ wordt aan de rand van het veld geïnterviewd door stadionspeaker Pim Smolders.

Voorprogramma
De club is voornemens om bij thuiswedstrijden een boeiend voorprogramma te organiseren, zodat supporters alvast in de stemming komen en extra kunnen genieten van hun bezoek aan het Koning Willem II stadion.

Willem II’ers, tot zondag!

Bericht delen