Vriendschappelijke topwedstrijd tegen Bristol City FC
Fotografie door
ProShots

In aanloop naar het nieuwe Eredivisieseizoen speelt Willem II een reeks oefenwedstrijden tegen diverse tegenstanders. Het hoogtepunt van deze voorbereidingsfase is de langverwachte wedstrijd tegen Bristol City FC, die plaatsvindt op 3 augustus in het Ashton Gate in Bristol.

In het eerste weekend van augustus reizen de Tricolores af naar Bristol voor de laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024-2025. Op 3 augustus wordt er om 15.00 uur in Ashton Gate afgetrapt. Het daaropvolgende weekend (9 augustus) begint de Eredivisie. Het is geen geheim dat de wedstrijd tegen Bristol City FC een langgekoesterde wens is van supporters van beide clubs. Supporters van Bristol City maken regelmatig een uitstapje naar Tilburg, en op hun beurt bezochten veel supporters van Willem II in de loop der jaren Ashton Gate. Met dit prachtige affiche sluit Willem II de voorbereiding af.

Meer informatie over het bijwonen van de wedstrijd en de mogelijkheden om het duel te volgen, wordt binnenkort bekendgemaakt.
 

Bericht delen