'We hebben een duidelijk doel'
Fotografie door
Willem II Media

Michael de Leeuw maakt ook aanstaande vrijdag geen deel uit van de wedstrijdselectie. De aanvaller kampt nog steeds met te veel hinder van zijn blessure. ‘Naast Michael zijn alle spelers fit,’ meldde Peter Maes tijdens het wekelijkse persmoment. Patrick Joosten traint weer volledig mee na korte een periode van afwezigheid door een blessure.

Rust en kwaliteit
De wedstrijd van afgelopen vrijdag heeft het team een flinke 'boost' gegeven voor de aankomende topper tegen ADO Den Haag: ‘De spelersgroep heeft me afgelopen vrijdag positief verrast. Ze toonden rust en kwaliteit, waardoor we ons eigen spel op ons eigen tempo konden spelen.’
 

ADO Den Haag
ADO Den Haag staat momenteel op de tweede plaats in de ranglijst. ‘Deze topwedstrijd brengt veel factoren met zich mee, het brengt bepaalde spanning met zich mee. We zijn de laatste weken erg gegroeid in het omgaan met die spanning.’ verklaart Maes.

Duidelijk doel
‘We hebben een duidelijk doel en deze wedstrijd is cruciaal voor ons einddoel,’ benadrukt Maes. De nummers 1 en 2 staan tegenover elkaar in een vol Koning Willem II stadion. ‘Het is belangrijk dat we sterk starten en de wedstrijd in handen nemen. Extra motivatie is overbodig, maar ik moet ze wijzen op het belang van kwaliteit en focus tijdens de wedstrijd,’ voegt Maes toe.

Bericht delen