'We krijgen niets cadeau'
Fotografie door
Toin Damen

Aanstaande zaterdag staat Willem II thuis in het volle Koning Willem II stadion tegenover VVV Venlo zonder wijzigingen in de basis ten opzichte van vorige week. Peter Maes bevestigt dat de gehele selectie fit en beschikbaar is, met uitzondering van Amine Lachkar, die vanwege een schorsing afwezig is.

Maes kiest voor dezelfde basiself als in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. ‘Rob brengt als linkerwingback iets extra's met zijn bewijsdrang, zonder tekort te doen aan Rúnar,’ merkt de oefenmeester op.

Goede week
Dankzij de wedstrijd op zaterdagavond, hebben de spelers deze week een extra trainingsdag gehad. ‘Het was een sterke trainingsweek met extra intensiteit. De kwaliteit die ik op de training zag, geeft ons veel vertrouwen,’ aldus Maes.

Afbeelding
Maes

VVV Venlo
Willem II won de heenwedstrijd eerder dit seizoen met 1-3 in Venlo. ‘Vanuit het verleden weten wij dat VVV altijd een moeilijke tegenstander is, maar wij hebben in Venlo deze ban doorbroken. Dat moeten we nu thuis gaan voortzetten,’ zegt de trainer vastberaden. Ondanks dat VVV de laatste acht uitwedstrijden niet heeft gewonnen is Maes op zijn hoede: ‘We onderschatten niemand en zijn ons bewust van onze kansen. We krijgen niets cadeau.'

De wedstrijd tussen Willem II en VVV Venlo is live te volgen op ESPN 2 en begint zaterdag om 20.00 uur.

Bericht delen