'We moeten winnen voor ons einddoel'
Fotografie door
Willem II Media

Willem II reist zaterdag af naar Maastricht zonder de geblesseerde Tommy St. Jago en de geschorste Amine Lachkar. Trainer Peter Maes vertelde tijdens het wekelijkse persmoment dat Matthias Verreth en Ringo Meerveld weer terugkeren in de selectie.

Voor de wedstrijd tegen de Maastrichtenaren voert Maes twee wijzigingen door ten opzichte van vorige week. Verreth en Meerveld keren terug in de basis na twee gemiste wedstrijden door blessures. Maes licht toe: ‘Na een volledige trainingsweek zonder blessures zijn beide spelers weer beschikbaar.’
 

Vertrouwd middenveld
Met Verreth en Meerveld terug op het middenveld, keert Willem II terug naar zijn vertrouwde formatie. ‘Max Svensson presteerde uitstekend op het middenveld, maar de terugkeer van deze twee spelers brengt automatismen en kwaliteit terug’, zegt Maes.

MVV Maastricht
‘MVV is een organisatorisch sterk team dat goed aan de bal is en weinig ruimte weggeeft’, aldus Maes over de tegenstander. MVV is nog volop in de race voor de vierde periodetitel met vier opeenvolgende overwinningen.

Eindfase
Met nog vier wedstrijden te gaan tot het einde van de competitie, benadrukt Maes de belangrijke fase waarin het team zich bevindt: ‘We zijn in de eindfase beland waarin we moeten. Ons best doen is niet meer genoeg, we moeten winnen voor ons einddoel. Er komt veel bij kijken, maar we moeten die druk omzetten in kwaliteit.’

Bericht delen