Wijzigingen in de basiself
Fotografie door
Willem II Media

Willem II neemt het aanstaande vrijdagavond in de eerste thuiswedstrijd van 2024 op tegen Jong Ajax. Trainer Peter Maes onthulde tijdens het wekelijkse persmoment dat Jeredy Hilterman vanwege een lichte blessure niet start. Michael de Leeuw neemt zijn plaats in de basis over.

Runár Sigurgeirsson verschijnt eveneens niet aan de aftrap. Na zijn vijfde gele kaart tegen TOP Oss, moet hij een schorsing uitzitten tegen Jong Ajax. Valentino Vermeulen start als ‘linkerwingback’.

Afbeelding
vermeulen

Dankbaar
De club is de UDI'19 dankbaar voor de flexibiliteit van afgelopen week, waarin vorst het trainingsschema verstoorde. ‘Een speciaal dankwoord aan voetbalclub UDI’19 voor hun snelle handelen. Hun gastvrijheid om ons te laten trainen wordt enorm gewaardeerd’, benadrukt Maes.

De tegenstander
Jong Ajax zet momenteel een sterke ongeslagen reeks voort, de langste in de Keuken Kampioen Divisie. Maes waarschuwt: ‘We moeten Jong Ajax niet onderschatten. De Amsterdammers, die gemiddeld 2 tot 3 doelpunten per wedstrijd maken, zijn van een ander kaliber dan TOP Oss’. Het beloftenteam is ongeslagen sinds hun 1-0 overwinning op de Tricolores. ‘Een volle 95 minuten inzet is nodig, maar dat is precies wat ons motiveert. We zetten alles op alles’, verklaart Maes.

Willem II – Jong Ajax is vrijdagavond om 20.00 uur in het Koning Willem II stadion. De wedstrijd is niet live te zien op ESPN. Alleen de hoogtepunten worden uitgezonden via het schakelkanaal. 

Bericht delen