Willem II en Robey presenteren varsity jacket
Fotografie door
Willem II Media

In samenwerking met Robey presenteert Willem II het varsity jacket. Het Robey Willem II Varsity Jacket is vanaf nu verkrijgbaar in de fanshop én online!

Afbeelding
Merch

Naast wedstrijd- en trainingskleding ontwikkelt Robey in samenwerking met Willem II ook casual kleding voor spelers en supporters. Zo presenteerden we de afgelopen twee seizoenen enkele casual jogging pakken en t-shirts. Het varsity jacket is een uitbreiding van het aanbod aan Robey kleding in onze officiële clubwinkel.

Het Robey Willem II Varsity Jacket is gemaakt van een stevige navy nylon kwaliteit met katoenen mouwen in off-white. In de navy kraag en mouwuiteinden zitten rode en witte accenten verwerkt om het Tricolores kleurenpallet te completeren.
Op de voorzijde van het jack zijn het Robey- en Willem II-logo geborduurd. Op de achterkant van dit unieke item is het WII-beeldmerk in badstof verwerkt.

Nu verkrijgbaar
Het Robey Willem II Varsity Jacket is verkrijgbaar van maat 92 tot en met 4XL. Kom snel naar de fanshop of scoor het varsity jack nu online!
 

Bericht delen