Willem II en Robey Sportswear lanceren uittenue 23/24
Fotografie door
Robey Sportswear
Afbeelding
Away

In samenwerking met Robey Sportswear presenteert Willem II met trots het nieuwe uittenue voor het seizoen 2023-2024. De Tricolores spelen de uitwedstrijden komend seizoen in het rood en zwart.

De verticale banen van het thuisshirt zijn óók in het uitshirt verwerkt. De zwart/rode kleurencombinatie zorgt voor een historische knipoog naar het uitshirt in 2004-2005.

Voor 2023-2024 is gekozen voor een zwarte V-hals en mouwuiteinden met daarin rode accenten verwerkt. Aan de achterkant staat bovenaan het shirt wederom het Tilburgse stadswapen afgebeeld met daaronder twee zinnen uit het clublied die het shirt van afgelopen seizoen opvolgen: 'Stoere bend’ welbekend, Jij staat voor ied’re bal.'

Alle sponsoruitingen, het rugnummer en de spelersnamen worden dit seizoen in wit op de uitshirts gedrukt. Daarentegen is het clublogo in de traditionele driekleur op de linkerborst bevestigd. Een rood-wit-blauw accent rechtsonder in het shirt zorgt ervoor dat het shirt tot in de details is afgewerkt.

Een zwarte broek met rode accenten en zwarte kousen met rode accenten completeren dit stijlvolle tenue.
 

Direct verkrijgbaar
Het nieuwe uittenue is per direct verkrijgbaar in volwassen- en kindermaten. Bedrukte shirts worden dit seizoen weer voorzien van officiële Willem II-rugnummers in plaats van de Keuken Kampioen Divisie-rugnummers. Klik hier om direct jouw tenue te scoren!

Omdat de levering van wedstrijdkleding in twee fases gaat, raken enkele maten mogelijk snel uitverkocht, maar deze zijn medio juli weer voorradig. Bedrukte shirts kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

Afbeelding
Uittenue

Bericht delen