Willem II lanceert thuistenue 2024-2025
Fotografie door
Willem II Media

Met trots lanceert Willem II in samenwerking met Robey Sportswear het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2024-2025. Ook dit seizoen is het rood-wit-blauwe tenue verfijnd met enkele fraaie details.

Afbeelding
Thuis

Het wedstrijdshirt voor dit seizoen heeft een klassieke uitstraling, voorzien van een moderne witte kraag in de vorm van een V-hals. De mouwuiteinden zijn eveneens in het wit afgewerkt, wat zorgt voor een strak ontwerp. Op de achterkant van het thuisshirt prijkt bovenaan het stadswapen van Tilburg, een symbool van trots en verbondenheid met de stad. Direct onder dit wapen staan twee regels uit het clublied: ’t Hoofd steeds koel, voor het doel. Dan kan je niets gebeuren. Deze details maken het shirt een absolute musthave.

Het clublogo prijkt uiteraard weer op de linkerborst en de uitingen van Robey corresponderen met de kleur van de kraag en mouwuiteinden. Alle sponsoruitingen, rugnummers en spelersnamen worden dit seizoen op dezelfde wijze als op het vorige thuisshirt gedrukt. Een fraai detail aan dit thuisshirt is de verwijzing naar de Tilburgse vlag in de zoom van het shirt.

De witte wedstrijdbroek is ook voorzien van het full-color Willem II-logo. Waar vorig seizoen de Robey-logo’s op de broek rood waren, zijn deze dit seizoen in navy afgebeeld. Sponsor AVIA staat niet standaard op de wedstrijdbroekjes in onze fan- en webshop. De witte kousen, welke het tenue completeren, zijn dit seizoen verrijkt met rood-wit-blauwe banen.

Bestel nu 
Het nieuwe thuistenue is direct verkrijgbaar in alle volwassen- en kindermaten. Bedrukte shirts worden dit seizoen weer voorzien van de officiële Willem II-rugnummers. Klik hier om meteen naar onze webshop te gaan.

Op volwassen maten is het additioneel mogelijk om de TOTO-badge en/of de Eredivisie-badge te laten drukken. Op junior maten is het enkel mogelijk om de Eredivisie-badge te laten drukken. Het is helaas niet mogelijk om een badge op mini shirts te bedrukken. Klik hier om direct jouw thuistenue te scoren.

Let op! Rugnummers van spelers kunnen in aanloop naar de competitiestart nog veranderen. Bedrukte shirts kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

Bericht delen