Willem II presenteert derde tenue 2024-2025
Fotografie door
Robey Sportswear

In navolging van het uit- en thuistenue, presenteren Willem II en Robey Sportswear met trots het derde tenue voor het huidige seizoen. Aankomende zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht treden de Tricolores voor het eerst aan in het derde tenue.

Het shirt is gemaakt van jacquard stof en heeft een onregelmatige, speelse grafische print in twee tinten zwart. Het shirt is voorzien van een V-hals en heeft, net als de mouwuiteinden, een ingebreid en onregelmatig Tricolores-strepeneffect. Een extra detail is te vinden op de achterkant van de kraag, waar opnieuw de rood-wit-blauwe kleuren zichtbaar zijn. Daarnaast staat bovenaan op de achterkant van het shirt het stadswapen van Tilburg, met daaronder twee regels uit het clublied.

De sponsoruitingen, spelersnamen en rugnummers zijn in het wit gedrukt. Daarnaast prijkt het clublogo in de traditionele driekleur op de linkerborst. De wedstrijdbroek en kousen kleuren dit seizoen geheel zwart en zijn afgewerkt met witte accenten, waardoor het tenue een stoere uitstraling heeft.

Afbeelding
Derde tenue

Direct verkrijgbaar
Het derde tenue is vanaf nu online verkrijgbaar in volwassen- en kindermaten en vanaf morgen 13.00 uur ook in de fanshop. Klik hier om direct jouw tenue te scoren! Voor volwassen maten is het mogelijk om de TOTO-badge en/of Eredivisie-badge op het shirt te laten bedrukken. Op junior maten kan alleen de Eredivisie-badge worden gedrukt, en op mini-shirts is het niet mogelijk om badges te bedrukken.

Speciale dank aan Poppodium 013 voor het beschikbaar stellen van deze iconische locatie en het mede mogelijk maken van de presentatie van ons derde tenue.

Bericht delen