Willem II presenteert nieuwe kersttrui
Fotografie door
Willem II Media

Dit jaar doen we het helemaal anders bij Willem II! Na het succes van de rood-wit-blauwe trui van vorig jaar, presenteren we met trots de nieuwe Willem II kersttrui, geïnspireerd op ons populaire derde shirt. Deze stijlvolle trui, met een kleurencombinatie van navy blauw, felblauw en wit, en het kenmerkende W-patroon, is een must-have voor elke supporter tijdens de feestdagen. De trui is beschikbaar in junior- en seniormaten voor respectievelijk € 37,95 en € 39,95.

Afbeelding
Kerst

Bijpassende sjaal en beanie
Maak je kerstoutfit compleet met onze bijpassende sjaal en beanie. Deze accessoires zijn ontworpen om perfect bij de kersttrui te passen en zorgen voor extra warmte en stijl tijdens de wintermaanden. De sjaal is verkrijgbaar voor € 14,95 en de beanie voor € 19,95, beide te vinden in onze webshop en clubwinkel.

Doorlopende Black Friday acties
De Black Friday acties zijn nog in volle gang in zowel onze fan- als webshop. Supporters kunnen genieten van kortingen tot 40% op onze presentatie- en warming-up collectie. Bovendien is er vandaag een restantenmarkt onder de overkapping van D'n Beitel van 13.00 tot 20.00 uur met kleding van vorig seizoen. Daarnaast geldt er vandaag een dagdeal met 30% korting op onze gehele babycollectie.

Mis deze kans niet om je Willem II-collectie uit te breiden met onze stijlvolle kerstitems en fantastische deals. Klik hier voor de webshop of kom langs in de clubwinkel en vier de feestdagen in Willem II-stijl!

Bericht delen