Willem II zoekt nieuwe algemeen directeur
Fotografie door
Willem II Media

Wegens het aangekondigde vertrek van de huidige algemeen directeur, Martin van Geel, aan het einde van het seizoen 2023/2024, zoekt Willem II een nieuwe algemeen directeur (AD). Deze nieuwe directeur zal volledig verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse leiding over Willem II BV en Willem II Vastgoed BV.

De AD is samen met het managementteam verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen de club en het realiseren van de (meerjaren)doelstellingen op financieel, bedrijfsmatig, organisatorisch en voetbaltechnisch vlak. De AD geeft onder andere direct of indirect leiding aan het eerste elftal, de jeugdopleiding, de scouting en de afdelingen commercie, veiligheid & faciliteiten, marketing, merchandise en communicatie. De AD draagt statutair de eindverantwoordelijkheid en rapporteert aan de Raad van Commissarissen van de BVO en Vastgoed BV.

Functieprofiel
Voor Willem II BV & Willem II Vastgoed BV zoekt de club naar een AD met de volgende competenties onder meer:

  • Een sterke persoonlijkheid, met ruime ervaring in leidinggevende managementposities, bij voorkeur in de topsport en/of het bedrijfsleven. 
  • Een verbindende persoon die op een constructieve manier kan samenwerken met de diverse stakeholders van Willem II zoals medewerkers, bestuurders, vrijwilligers, supporters, sponsoren, bedrijfsleven, de gemeente Tilburg en de KNVB. 
  • Een zichtbare leider, die fungeert als het gezicht van de club.

Klik hier voor het volledige functieprofiel.

Interesse
Geïnteresseerde kandidaten kunnen tot en met vrijdag 15 maart een CV mét uitgebreide motivatiebrief sturen naar Agnetha.Leijs@willem-ii.nl t.a.v Raad van Commissarissen Willem II

Bericht delen