Aftrap 2024 Willem II Betrokken
Fotografie door
Willem II Media

Het nieuwe kalenderjaar is afgetrapt. In deze maandupdate lees je de belangrijkste activiteiten van Willem II Betrokken in januari. 

Nieuw project: Fit II Work
Het nieuwe jaar betekent ook direct de aftrap van een nieuw project in samenwerking met USG Restart en WSP Midden-Brabant: Fit II Work. Het project richt zich op jongeren tot dertig jaar die om wat voor reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Deze jongeren nemen twee keer per week deel aan bijeenkomsten met een focus op sport waarbij zij geholpen worden een volgende stap in hun carrière te bereiken. Dit kan een baan zijn, maar ook een opleiding. Meer informatie en aanmelden? Klik hier!

Drukke maand voor Community Champions
De Champs zijn bezig aan de laatste fase van hun MDT-programma. In januari hebben zij onder andere een geslaagde spelletjesmiddag georganiseerd voor de deelnemers van Football Memories. Daarnaast vond er een regionale uitwisseling plaats met de jongeren van RKC Waalwijk en NAC Breda. De jongeren namen deel aan verschillende workshops waarbij zij zichzelf en elkaar beter leerden kennen.

Na de carnavalsvakantie start OC Leijpark als derde school met Community Champions. Ook starten er twee nieuwe groepen van het Reeshof College en Praktijkcollege Tilburg en sluit de VAVO aan als vierde school.

Afbeelding
Gsportweekend

G-Sportweekend Amarant te gast in uitvak
Mede dankzij maatschappelijk partner DHL genoten 550 gasten van het G-Sportweekend Amarant Tilburg van de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax. Deelnemers, partners en vrijwilligers zorgden voor een sfeervol uitvak naast de fanatieke aanhang van Willem II op de KingSide en in vak E. Een onvergetelijke avond met voetbalplezier en speciale sjaals!

Football Memories jaarkalender
De deelnemers van Football Memories ontvingen deze maand een speciale jaarkalender voor 2024. Op deze kalender zijn alle verjaardagen van belangrijke Willem II'ers en de data van de tweewekelijkse bijeenkomsten te vinden. Daarnaast staat bij elke maand een mooie foto uit de rijke historie van de Tricolores.

Willem II Betrokken x Johan Stekelenburg Stichting
Na negentien jaar projecten voor kinderen en jongeren in Tilburg ondersteund te hebben, heeft de Johan Stekelenburg Stichting per 1 januari 2024 haar activiteiten beëindigd. Het (resterende) positieve saldo wordt overgedragen aan Willem II Betrokken. Lees hier meer over deze overname.

 

Bericht delen