Certificaatuitreiking​en Community Champions
Fotografie door
Willem II Media / Toin Damen

De afgelopen week ontvingen de deelnemers van Community Champions hun officiële MDT-certificaat. 10 jongeren van Praktijkcollege Tilburg en 9 jongeren van het Reeshof College hebben het programma van 16 weken volledig doorlopen en succesvol afgesloten.

In het Koning Willem II stadion werden de deelnemers samen met hun ouders en schooldocenten uitgenodigd voor de eerste certificaatuitreiking van het project. Samen met de trainers werd teruggeblikt op de bijeenkomsten van de afgelopen maanden. De jongeren hebben tijdens dit project vooral gevoetbald en plezier gemaakt met elkaar, ook hebben zij zeker wat geleerd. Trots is het woord wat vaak naar voren kwam tijdens de bijeenkomsten en ook tijdens het uitreiken van de certificaten. Want zo trots als wij zijn op de deelnemers, mogen zij ook op zichzelf zijn! 

Na de carnavalsvakantie starten er vier nieuwe Community Champions groepen van onder andere weer het Praktijkcollege Tilburg en het Reeshof College. We verwelkomen ook twee nieuwe scholen: VAVO en OC Leijpark. Hopelijk sluiten de nieuwe deelnemers het project straks net zo succesvol af en mogen we over 16 weken weer certificaten uitreiken.

Bericht delen