Kwartaalupdate Willem II Betrokken

De zomer is weer voorbij! Benieuwd wat Willem II Betrokken de afgelopen maanden allemaal heeft gedaan? Je leest het in deze kwartaalupdate.  

Dippy als nieuwe samenwerkingspartner 
Willem II Betrokken is in juli een nieuwe samenwerking aangegaan met het Tilburgse bedrijf: Dippy, kaarsen met een verhaal. 
Dippy staat voor kleurrijk gedipte kaarsen gemaakt door liefdevolle handen van mensen met een verstandelijke beperking. De kaarsen symboliseren sociale betrokkenheid en inclusiviteit en passen hiermee ontzettend goed bij waar wij ons hard voor maken: het vergroten van de lokale duurzaamheid.

Jumbo Foodmarkt Tilburg nieuwe maatschappelijk partner
Sinds 1 juli 2023 is Jumbo Foodmarkt Tilburg de nieuwe maatschappelijk partner van Willem II Betrokken. Jumbo Foodmarkt stelt onder andere levensmiddelen beschikbaar voor Playing for Success en de Rabo Willem II Foodtour. De samenwerking is een initiatief van Hans Zwijsen. Meer weten over dit partnership? Lees het hier

Training Community Champions

Community Champions; maatschappelijke diensttijd via sport 
De komende zestien weken gaan er tien jongeren van het Praktijkcollege Tilburg en tien jongeren van het Reeshof College aan de slag met persoonlijke talentontwikkeling door middel van verschillende workshops, bedrijfsbezoeken en buurtbijdrages. Het project zal worden uitgevoerd bij de amateurvereniging van Willem II en bij SV Reeshof. Lees hier meer. 

Shirtveiling
Dit seizoen zal Willem II Betrokken verschillende shirtveilingen organiseren. Naast wedstrijdgedragen shirts van alle spelers die in actie komen tijdens een wedstrijd, worden er ook twee reguliere wedstrijdshirts, een wedstrijdbal en aanvoerdersband voorzien van handtekeningen én een unieke line-up ervaring via het online platform MatchWornShirt geveild. Tijdens Roda JC - Willem II op 21 oktober wordt de eerstvolgende veiling georganiseerd. De opbrengst van de veilingen gaat naar de projecten van Willem II Betrokken.

Extrafazant nieuwe projectpartner
Willem II Betrokken verwelkomt Extrafazant als nieuwe projectpartner. Het bureau uit Tilburg, gespecialiseerd in animaties en video’s, ondersteunt de stichting met het ontwikkelen van creatieve concepten voor de verschillende maatschappelijke initiatieven. Lees hier meer.

Afbeelding
Spelersinterview
Spelersinterview met Erik Schouten

Collecte Villa Pardoes
Supporters en sponsoren konden voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – TOP Oss geld doneren aan Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt onvergetelijke vakantieweken aan voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Iedereen die op een manier een bijdrage heeft gedaan: bedankt!

Geen zomerstop voor Willem II Football Memories
Ook tijdens de zomerperiode zijn er tweewekelijks herinneringen opgehaald in het Koning Willem II stadion. Deze waardevolle ontmoeting is juist ook in de vakantieperiode belangrijk voor ouderen die kampen met eenzaamheid en/of beginnende dementie. 

Playing for Success gestart met vier volle groepen
Dit project, wat dit seizoen al 13 jaar bestaat bij Willem II, is ook de eerste ronde van het nieuwe schooljaar gestart met vier volle groepen. Onder leiding van een ervaren leerkracht en stagiaires werken de kinderen in de inspirerende omgeving van het stadion aan belangrijke competenties zoals zelfvertrouwen, samenwerken, zelfstandigheid en motivatie. 

Bericht delen