Mark Lenaerts aan de slag bij Willem II Betrokken
Fotografie door
Toin Damen

Mark Lenaerts is per 1 augustus het nieuwe bestuurslid van Willem II Betrokken. Aan de aanstelling van Lenaerts gaat het vertrek van bestuursleden Gon Mevis en Toine van de Ven vooraf.

Mevis en Van de Ven waren bestuursleden vanaf het eerste uur van de stichting. De maatschappelijke tak van de club werd mede door hen in juli 2016 opgericht. Van de Ven was het laatste jaar sinds het vertrek van Pieter Jansen voorzitter. Mevis en Van de Ven namen vorige maand afscheid.

De in Tilburg geboren en in Berkel-Enschot wonende Lenaerts is per augustus bestuurslid. Betrokken bij Willem II is hij al vanaf zijn tiende. ‘Ik ben 47 jaar en heb al 37 jaar een seizoenkaart. In de jaren dat ik nog wat jonger was, ben ik zeer regelmatig mee naar uitwedstrijden gegaan, inclusief een aantal Europese uitwedstrijden. Geweldig om mee te maken! Ik ben vaak met een collega of klant in de business club van Willem II te vinden en sta daarnaast ook regelmatig met vrienden op de reguliere tribune. Een erg leuke afwisseling.’ 

Afbeelding
mml

Lenaerts werkte tot voor kort in totaal 25 jaar bij BDO Accountants & Belastingadviseurs, waar hij sinds 2012 als partner verantwoordelijk was voor de MKB-praktijk. Sinds kort is hij overgestapt naar Baker Tilly en hij zal in Tilburg actief blijven om Baker Tilly ook in Tilburg te laten groeien. Naast zijn nieuwe dagelijkse werk wordt hij dus ook kersvers bestuurslid van Willem II Betrokken.

‘Tilburg is van oudsher een stad waarin ondernemers en particulieren voor elkaar klaar staan en het "gewoon samen fiksen". Dat zie je sterk terug op de tribunes van Willem II én in de missie en visie van Willem II Betrokken. Steeds meer bedrijven en instellingen worstelen echter met de manier waarop zij een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren en steeds meer (groepen) mensen dreigen juist buiten de boot te vallen. Op die onderdelen kan Willem II Betrokken van enorme waarde zijn. Zelf ben ik een rasechte Tilburger bij wie Willem II voor altijd in het hart zit, hoe mooi is het dan om als bestuurslid van Willem II Betrokken iets terug te kunnen doen’, vertelt Lenaerts vol trots.  

Mark, gefeliciteerd met jouw aanstelling en van harte welkom bij Willem II Betrokken.

Gon, Toine, ontzettend bedankt voor jullie rol bij de oprichting van de stichting en de vele jaren van betrokkenheid bij de stichting en club! 

Bericht delen