MatchWornShirt officiële digitale veilingpartner Willem II
Fotografie door
Willem II Media

Met ingang van seizoen 2023-2024 is MatchWornShirt als officiële digitale veilingpartner verbonden aan Willem II. Gedurende vijf seizoenen worden er verschillende veilingen van unieke Willem II-items georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan stichting Willem II Betrokken.

Naast wedstrijdgedragen shirts van alle spelers die in actie komen tijdens een wedstrijd, worden er ook twee reguliere wedstrijdshirts, een wedstrijdbal en aanvoerdersband voorzien van handtekeningen én een unieke line-up ervaring via het online platform MatchWornShirt geveild.

Duurzaam partnership
‘Na al sinds 2018 veilingen te hebben verzorgd voor de club, is het geweldig om nu een partnership voor vijf jaar aan te gaan met Willem II. Samen hopen we heel veel supporters en relaties de kans te geven een stukje rood-wit-blauw in huis te halen. We kunnen niet wachten om verder aan de slag te gaan’, aldus Bob Zonderwijk co-founder van MatchWornShirt. 

Afbeelding
MatchWornShirt
Suzanne Albregts (Willem II Betrokken), Floris van Wijck, Bob Zonderwijk (MatchWornShirt) en Jos de Kruif (Willem II)

Win-win
Jos de Kruif, manager commerciële zaken Willem II: ‘Deze uitbreiding van de samenwerking zorgt ervoor dat we op een professionele wijze meer en vaker shirts en andere unieke items van Willem II kunnen veilen. Zo brengen we deze unieke items dichter bij onze fans en onze sponsoren. Een win-win situatie.’

Ook Suzanne Albregts, coördinator stichting Willem II Betrokken, is enthousiast over de vernieuwde samenwerking: ‘De afgelopen jaren hebben we met verschillende veilingen via MatchWornShirt al fantastische bedragen opgehaald voor onze maatschappelijke stichting. De komende jaren gaat deze samenwerking verder zorgen voor structurele inkomsten waarmee we onze mooie projecten kunnen blijven financieren.’

Maak kans op een gesigneerd shirt
Om de nieuwe samenwerking te vieren, wordt er een speciale winactie gehouden. Hierbij geven we een gesigneerd thuisshirt door de gehele selectie weg. Het enige dat je hoeft te doen is een account aanmaken bij MatchWornShirt en je gegevens achter laten via deze link. De actie loopt tot en met donderdag 19 oktober 15.00 uur.

Bericht delen