Nieuwe samenwerking met Sportbedrijf Tilburg
Fotografie door
Toin Damen

Willem II Betrokken breidt het succesvolle Community Champions-project uit met een nieuwe samenwerkingspartner: Sportbedrijf Tilburg. Binnenkort start een groep jongeren in Tilburg-West met sportieve en leerzame activiteiten.

Na het succes van het MDT-project Community Champions op diverse scholen, wordt er nu samengewerkt met Sportbedrijf Tilburg. Samen met Buurtsport Tilburg-West start in oktober een groep enthousiaste jongeren. Op woensdagmiddagen zullen bij de jeugdopleiding van Willem II op Sportcomplex Prinsenhoeve diverse workshops, sportactiviteiten en buurtbijdragen worden georganiseerd, samen met de deelnemers.

Afbeelding
CC

Erik Verbunt, projectleider van Community Champions Willem II: ‘Willem II Betrokken heeft in Buurtsport Tilburg-West een hele mooi nieuwe en logische partner gevonden om het project Community Champions mee uit te mogen voeren. Op deze manier komen we als Willem II Betrokken nog meer in de wijken, dichtbij onze supporters en dragen we bij aan positieve gezondheid, talentontwikkeling en participatie.’

Rolph van Riel, teamleider Buurtsport, is enthousiast over de samenwerking: ‘Wij zijn heel blij met de samenwerking die wij als Sportbedrijf Tilburg met Willem II Betrokken zijn aangegaan. Sport speelt een centrale rol in het project Community Champions, en als Sportbedrijf zijn wij natuurlijk groot voorstander van sport. Daarom zijn we verheugd dat we kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren in Tilburg-West.’

Willem II Betrokken en Sportbedrijf Tilburg zullen samen zorgen dat deze jongeren de beste versie van zichzelf gaan ontdekken.

Meer weten over dit project? Klik hier voor meer informatie.

Bericht delen