Oktoberoverzicht Willem II Betrokken
Fotografie door
Toin Damen / Jules van Iperen / Willem II Media

De oktobermaand zit er weer op. Met verschillende activiteiten en het sluiten van partnerships was het weer een drukke maand voor Willem II Betrokken. Je leest er alles over in deze maandupdate.

Kinderboekenweek
Begin deze maand was het weer tijd voor de jaarlijkse kinderboekenweek. Ons boekenstation op de parkeerplaats van het Koning Willem II stadion is dankzij een gloednieuw boekenpakket van kinderzwerfboek weer helemaal up-to-date.

Meer dan Voetbal Congres
Ook waren we deze maand aanwezig op het Meer dan Voetbal Congres, georganiseerd door de Eredivisie en European Football for Development Network. Hierbij hebben we een cheque van € 2500,- mogen ontvangen van het More than Football Fund voor ons project ‘Rabo Willem II Foodtour’ wat wij in samenwerking met de Rabobank jaarlijks laten terugkeren.

Afbeelding
Libra
Libra Fit & Fundag

Verlenging maatschappelijk partner Rabobank
Nog meer leuk nieuws over de Rabobank. Deze maand is het maatschappelijk partnership tussen de coöperatieve bank en Willem II Betrokken met drie jaar verlengd. Zo blijven we onze krachten bundelen om écht maatschappelijke impact maken in de omgeving. Lees hier meer over de contractverlenging.

MatchWornShirt officiële digitale veilingpartner
Naast de Rabobank wisten we ook een nieuw partnership te sluiten. MatchWornShirt is per direct als officiële digitale veilingpartner verbonden aan Willem II. Gedurende vijf seizoenen worden er verschillende veilingen van unieke Willem II-items georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan stichting Willem II Betrokken. Lees hier meer over het partnership.

Libra Fit & Fundag groot succes
Op locatie Leijpark van Libra Revalidatie & Audiologie vond op 11 oktober de, inmiddels jaarlijks terugkerende, Libra Fit & Fundag plaats. Gedurende verschillende clinicrondes maakten kinderen met een beperking, samen met hun broers en zusjes, kennis met sporten als rolstoelbasketbal, BMX'en en zelfverdediging. Klik hier voor een sfeerimpressie van deze dag.

Afbeelding
wielrennen
Wielrennen voor Willem II Betrokken

€ 5.000,-  opgehaald dankzij Wielrennen voor Willem II Betrokken
Gehuld in een rood-wit-blauw wielershirt legden 35 sponsoren de 123 kilometer lange fietstocht af naar Kerkrade voor het goede doel. Na afloop van de gewonnen wedstrijd Roda JC – Willem II werd de cheque overhandigd aan Willem II Betrokken. Deze mooie dag heeft een prachtig bedrag van € 5.000,- opgeleverd.

55 cursisten reanimatiecursus
In samenwerking met hoofdsponsor AVEC staat er iedere periode een maatschappelijk doel centraal. In de eerste periode was dit de mogelijkheid voor supporters om een gratis reanimatiecursus te volgen in het Koning Willem II stadion. Inmiddels zijn de cursussen van start gegaan en worden 55 Willem II'ers getraind.

Oud is goud!
Met ingang van periode 2 slaan we de handen ineen met de Vincentius Vereniging. De Vereniging werkt samen met diverse partners en instellingen om de armoede in Tilburg te bestrijden. Nu de winter voor de deur staat, roepen wij onze supporters onder het motto ‘oud is goud!’ op om oude kleding en schoenen die nog prima een ronde mee kunnen en kleine huisraad in te zamelen. Deze goederen kunnen een groot verschil maken voor degenen die het minder goed hebben en extra steun nodig hebben. Lees hier meer over hoe jij bij kunt dragen. 

Chocoladeletteractie
Het einde van het jaar is in zicht. Een uitgelezen kans om medewerkers of relaties te verrassen met een chocoladeletter. De opbrengst van de verkochte letters gaat naar vier stichtingen: Willem II Betrokken, Swim to Fight Cancer Tilburg, Stichting Vier het Leven en Stichting Support4Specials. Klik hier om jouw bestelling door te geven.

Bericht delen