Opbrengst donaties hard cups Willem II supporters

Vanavond werd er een cheque uitgereikt van het geld dat opgehaald is met de inzameling van de hard cups. Met dit initiatief werd ruim €10.000 opgehaald, Tilburg Tifosi en Willem II Betrokken delen de opbrengst. Hiermee kan Willem II Betrokken haar verschillende maatschappelijke projecten ondersteunen.

Aan het begin van het seizoen zijn de hard cups in gebruik genomen en zorgen deze voor een duurzamer en schoner Koning Willem II stadion. Rondom het stadion staan verschillende rode containers waar de bekers in gedoneerd kunnen worden. De opbrengst van de gedoneerde bekers gaat deels naar Tilburg Tifosi en voor het andere deel naar Willem II Betrokken. Voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – sc Telstar, de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, werd een cheque van €5.000 overhandigd aan Willem II Betrokken en ontving Tilburg Tifosi hetzelfde bedrag. Tim Wijdemans van Bonheur Horeca Groep reikte de cheque uit namens de supporters. Het inleveren van de hard cups zorgt dus niet alleen voor een schoner en duurzamer stadion, maar ondersteunt ook de maatschappelijke stichting van de club. Met het opgehaalde geld kan Willem II Betrokken verschillende projecten (blijven) ondersteunen. Klik hier om alle projecten van Willem II Betrokken te zien.

Vanavond speelt Willem II de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in het eigen Koning Willem II stadion en is het dus weer mogelijk om de gebruikte hard cups in de rode bakken te doneren. 

Willem II Betrokken bedankt alle supporters die de hard cups hebben gedoneerd!
 

Afbeelding
Hardcups

Bericht delen