In the spotlight: DHL
Fotografie door
Toin Damen

DHL is al sinds jaar en dag trotse maatschappelijk partner van Willem II Betrokken. We zijn er trots op dat deze trouwe partner de stichting op meerdere vlakken ondersteunt. 

Zo stelt DHL voor iedere thuiswedstrijd 50 plaatsen beschikbaar in vak O aan mensen die normaal gesproken niet de mogelijkheid hebben om een voetbalwedstrijd bij te wonen. Dankzij samenwerkingen met organisaties zoals R-Newt, Sterk Huis en Quiet kunnen wij deze unieke ervaring mogelijk maken.

Afbeelding
DHl
Gastles bij Playing for Success

Gastlessen Playing for Success
DHL-medewerker Siwa Krol verzorgt drie keer per seizoen een inspirerende gastles bij Playing for Success. Tijdens deze lessen deelt Siwa op spelenderwijs zijn ervaringen en kennis over de logistieke sector. De jonge deelnemers krijgen niet alleen een praktisch inzicht in de werkzaamheden van DHL, maar mogen ook een kijkje nemen in een DHL-bezorgwagen met daarbij een les over de dode hoek.

DHL vrijwilligersweken
Tijdens de DHL vrijwilligersweken zetten DHL-medewerkers zich vrijwillig in voor verschillende initiatieven. Hierbij is er ook een groep die zich inzet voor Willem II Betrokken. Zo is er ondersteuning bij sessies van Football Memories, de speelgoedinzamelingsactie en een collecte rondom een thuiswedstrijd.

Als kers op de taart heeft DHL een elektrisch voertuig (streetscooter) gedoneerd aan Willem II Betrokken. Dit milieuvriendelijke voertuig wordt ingezet om scholen en andere partners in de stad en omgeving te bezoeken.

We zijn er trots op dat onze maatschappelijke initiatieven al lange tijd kunnen rekenen op de waardevolle steun van DHL. Samen met DHL kan verder worden gebouwd aan het ontwikkelen van talent, het bevorderen van gezond leven en het betrekken van alle mensen in de regio Tilburg.

Bericht delen