Stadsnieuws Tilburg nieuwe partner Willem II Betrokken
Fotografie door
Toin Damen

Willem II Betrokken verwelkomt Stadsnieuws Tilburg als nieuwe partner. De uitgeverij uit Baarle-Nassau zal de stichting het komende jaar nog beter op de kaart zetten met hun brede bereik in Tilburg en de plaatsen eromheen.

Met ingang van seizoen 2024-2025 is Stadsnieuws Tilburg maatschappelijk verbonden aan Willem II Betrokken. Het bedrijf is de zevende maatschappelijke partner die zich bij de stichting aansluit. Suzanne Albregts, van Willem II Betrokken, is verheugd met de komst van deze nieuwe partner: ‘Wij zijn ontzettend blij met het podium wat Stadsnieuws Tilburg ons kan bieden. Ons doel is positieve impact maken. Dit doen we door met onze projecten en activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap in Tilburg en omstreken. Ons verhaal vertellen en laten zien is hierbij van groot belang en daar gaat Stadsnieuws Tilburg ons enorm bij helpen.’

Ook Christiaan Starink van Stadsnieuws Tilburg is enthousiast over de samenwerking: ‘Willem II Betrokken verricht fantastisch werk voor Tilburg. Als lokaal weekblad omarmen we de initiatieven van Willem II Betrokken met enthousiasme. Stadsnieuws Tilburg ontstond ooit met de achterliggende gedachte om een gratis kwaliteitskrant te maken, omdat veel mensen zich geen dagbladabonnement konden veroorloven. Nu bundelen we onze krachten om Willem II Betrokken nog meer in de schijnwerpers te zetten en zo samen onze stad nog sterker te maken,’ aldus Christiaan.

Bericht delen